Úgy látszik, nagyon belelendülnek a FUT Heroes tisztújításába, ugyanis az elmúlt napok után ismét újabb névvel bővül az egyébként is izgalmas lista!

Ismét újabb névvel gyarapszik a FIFA 23-ban érkező FUT Heroes lapok listája, méghozzá egy olyan játékossal, aki meghatározó volt a Liverpool-ban, mind teljesítménye, mind pedig gólerőssége miatt. 2006-tól 2012-ig volt a csapat tagja, valamint a holland válogatottnak is kulcsembere volt az évek során. Akiről pedig beszélünk, nem más, mint

Dirk Kuyt!

Forrás: Eurosport

Bizony, a holland támadó is lapot fog kapni a FIFA 23-ban is szereplő FUT Heroes brigádban, akárcsak az előző cikkünkben már beharangozott Yaya Touré, Lúcio, Marchisio, Márquez, Crouch és Simeone. Egyelőre valóban egy izgalmasabb brigádnak ígérkezik ezzel a rengeteg új arccal, kíváncsian várjuk, hogy kikről érkezhetnek még hírek. Több helyről lehetett hallani, hogy Edgar Davids is jó lenne, ha kapna Hero lapot, de az ő esetében akkor sem haragszunk meg, ha Icon-ként jön a FIFA 23-ban, ugye?

Időközben CRIMINAL_X és FUT SHERIFF már készített egy predikciós kártyát, hogy hogyan is képzelnék el Kuyt FUT Heroes lapját kinézetben és számokban. Érdemes vetni rá egy pillantást! Íme:

Ti mit szóltok hozzá?

 

Kiemelt kép: The Liverpool Offside

 

Ezt olvastad már?

Nevessünk, vagy ne? – Íme 5 újabb baki a FIFA 22-ből!

 

 

×