Hollywood minden bizonnyal igen komoly fába vágja a fejszéjét egy Duke Nukem filmmel.

Úgy tűnik, hogy tovább folytatódik a játékadaptációk kora. Szinte hihetetlen, hogy mostanában mennyi játék alapján készül film vagy sorozat, legyen a The Last of Us, a Horizon Zero Dawn, a God of War, a Ghost of Tsushima, a Metal Gear Solid, vagy éppen a Minecraft. És ez még csak néhány cím azok közül, amit majd film vagy sorozat formájában is élvezhetünk. A minőség persze megint egy másik kérdés, de ebbe most ne menjünk bele.

Most úgy tűnik, a népszerű Duke Nukem alapján is film készülhet.

Ha lehet hinni a híreknek, akkor a Netflix Cobra Kai alkotói, Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg készítik a Duke Nukem filmet. A film a Legendary Entertainment berkein belül készül (Dűne és Jurassic World) a Marla Studios kezei munkája által. A Marla Studiost nem mellesleg a volt Ubisoft fejlesztő, Jean-Julien Baronnet vezeti, a stúdió tehát videojáték-adaptációkra specializálódott. Korábban a 2016-os Assassin’s Creed filmen dolgoztak…

Remélhetőleg ez a Duke Nukem film most végre tényleg megvalósul. A filmadaptációt először az 1990-es években jelentettek be, de később törölték, mert nem jött össze rá a pénz. A terv aztán 2001-ben újra előkerült, hiába, majd később 2008-ban és 2017-ben is kudarcba fulladt. 2018-ban John Cena-nak adták volna a főszerepet. Ez sem valósult meg.

A kérdés most az, hogy ki fogja játszani ezt az ikonikus hőst?

Ekkor jelenhet meg az év legjobban várt játéka, a God of War: Ragnarök

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×