Nagyon úgy tűnik, hogy a Sony elhalasztotta Kratos és fia újabb kalandját, de szerencsére nem nagyon.

Kétségtelen, hogy a 2022-es esztendőt csont nélkül bezsákolta a Sony, hiszen a nehézségek ellenére nemcsak konzoleladásokban jeleskednek, de az év legjobb és legizgalmasabb játékai is az ő stúdióikból gurultak vagy gurulnak majd ki.

Az évet kifejezetten remekül kezdte a Horizon: Forbidden Westtel és a Sifuval, majd pörköltek oda az Xboxnak a Ghostwire: Tokyo-val, és ugyan volt egy kisebb botlás a Gran Turismo 7-tel, ezt még bőven ki tudja küszöbölni a hamarosan megjelenő Stray-jel és Forspokennel, hogy aztán mindezt megkoronázza az év legvártabb játékával, a God of War: Ragnarökkel.

Ez utóbbiért pedig nagyon izgulhatunk, ugyanis várhatóan ez lesz az utolsó nagyobb Sony-projekt, ami megjelenik PS4-re, illetve a Ragnarökban záródik le Kratos és Atreus északi kalandja is. Pontos megjelenési dátumot azonban még most sem tudunk, ami azért bajos, mert elvileg még idén meg kellene érkeznie.

Ezzel kapcsolatban hallani már sok dolgot, legyen szó „kiszivárgott dátumról” vagy ’23-ra halasztásról, ezért érdemes mindent fenntartásokkal kezelni. Ugyanakkor a Bloomberg tudni véli az igazságot, amit három, a Santa Monica Studióhoz nagyon közel álló forrástól eredeztet.

Eszerint a Sony eredetileg 2022 szeptemberére tervezte a God of War: Ragnarököt, de a fejlesztés a koronavírus-járvány miatt lassabban haladt, ezért úgy döntöttek, hogy novemberre halasztják a megjelenést.

Mindez azért is lehet érdekes, mert pont a héten röppent fel az a hír, hogy az új GoW nagy eséllyel már csak 2023-ban fog megérkezni. Hogy mi lehet az igazság, azt hivatalos információk hiányában nehéz megmondani, az viszont egyértelmű, hogy a Sony is nagyon óvatos a dátumokkal, hiszen konkrét időpontot még nem tűzött ki a játékának.

Egy halasztás mindenesetre biztosan csalódás volna a rajongóknak, bár ha ez az ára a 2018-ban mutatott minőség fenntartásának – esetleg felülmúlásának, akkor bizonyára hajlandóak lesznek megfizetni. Ugyanakkor még így is bőven lesz mivel elütni az időt, hiszen jön

  • a Call of Duty: Modern Warfare 2,
  • az Avatar: Frontiers of Pandora,
  • az A Plague Tale: Requiem,
  • az Atomic Heart,
  • a Hogwarts Legacy,

és még nagyon sokan mások.

4chan beszélgetésekkel tanítottak viselkedni egy AI-t – Egy szörnyeteg lett belőle

 

×