Előző cikkünkben említést tettünk arról, hogy a legendás brazil hátvéd, Lúcio a FIFA 23-ban FUT Hero lapot kap. Most újabb nevek is érkeztek!

Előző cikkünkben megírtuk, hogy Lúcio, a Bayern, az Inter és a Juventus korábbi legendás brazil védője is érkezik a korábbi FUT Heroes lapok között, a FIFA 23-ban. Ezidáig rajta kívül nem jött infó újabb névről. Ezidáig…

Forrás: YouTube

A FUT-Leaker-eknek hála, folyamatosan jönnek a friss információk, kiszivárogtatások a FIFA 23-ban érkező tartalmakkal kapcsolatban. Úgy látszik, hogy a mai nap a FUT Heroes körül forog, ugyanis Lúcio-n kívül most újabb legendás nevek érkezéséről számolhatunk be Nektek.

Bizony, jól látjátok, a sokak által várt Yaya Touré is FUT Heroes lapot fog kapni a következő epizódban, akárcsak a Barcelona korábbi mexikói csillaga, Rafael Márquez, valamint az Empoli és a Juventus korábbi középpályása, az olasz Claudio Marchisio.

Forrás: Sky Sports

Körvonalakban már sejthető, hogy az előbb említett legendák milyen liga színeiben fognak érkezni, bizonyára ezekre a dolgokra is hamarosan fény derül. Mindenesetre eddig úgy néz ki, hogy csak lesz valami ebből a FUT Heroes-ból az EA és a FIFA utolsó közös projektjében, a FIFA 23-ban.

Ti mit szóltok az érkező FUT Heroes játékosokhoz?

 

Kiemelt kép: FC Barcelona Noticias

 

Ezt olvastad már?

Tovább bővül a brigád! – Új játékossal egészül ki a FUT Heroes csapat!

 

×