Legutóbbi cikkünkben említést tettünk arról, hogy ráférne a vérfrissítés a FUT Heroes lapokra a FIFA 23-ban, amennyiben maradnak. Nos, maradnak, sőt, bővül is a brigád.

Egy korábbi cikkünkben azt latolgattuk, hogy kinek is örülnénk a FIFA 23-ban, ha Hero lapot kapna. A FIFA 22 egyik újítása volt az is, hogy az Icon kártyák mellé FUT Heroes lapok is érkeztek további legendás játékosokkal, akik – az Icon-októl eltérően – ligamegjelölést is kaptak a nemzetiség mellé.

Forrás: Futhead

Kíváncsian vártuk, hogy mikor lesz bármilyen hír arról, hogy hogyan is alakul majd a Heroes lapok sorsa a FIFA 23-ban, hiszen az egyértelművé vált mostanra, hogy szükséges lesz a későbbiekben további új arcokra a legendáink között. Nos, nem kellett sokáig várnunk arra, hogy kapjunk erről is infót, ugyanis kiszivárgott az első olyan név, akiről már biztosra vehető, hogy tovább színesíti majd a FUT Heroes lapok díszes társaságát.

Bizony-bizony, brazil lesz az új érkező hősünk, méghozzá a világhírű középső védő, Lucimar Ferreira da Silva, aki Lúcio néven lehet ismerős számotokra. Korábban olyan csapatoknál fordult meg és öregbítette hírnevét, mint a Bayer Leverkusen, a Bayern München, az Inter és a Juventus. Ebből a szempontból viszont felmerül a kérdés, hogy vajon melyik ligát is fogja majd erősíteni a Hero lapja. Nos, nagyobb esélyt látunk arra, hogy a Bundesliga felé billen a mérleg nyelve, mivel ott több évig szerepelt, mint a Serie A-ban. Nyilván ez úgyis kiderül, de addig is örüljünk, mert vele – nagy valószínűséggel – egy ütőképes védő Hero lapja érkezhet a FIFA 23-ba.

Forrás: Sportbuzzer

Ti mit szóltok hozzá?

 

Kiemelt kép: Zimbio

 

Ezt olvastad már?

Újabb visszatérők! – Ezek a nemzetek térnek vissza a FIFA 23-ban!

×