A FIFA 22 egyik újítása volt a FUT Heroes lapok behozatala a játékba. Vajon továbbviszik-e a későbbiekben is ezt az idei újdonságot, vagy tiszavirág életű volt csak ez az egész?

A FIFA 22-ben bombaként robbant a FUT Heroes lapok híre. Egy olyan alternatívát kínált a játékosok számára, hogy Icon lapok hiányában, a megfelelő liga és nemzetiséghez mérten beilleszthetőek legyenek a legendás kártyák a csapatokba.

Forrás: The Loadout

Ezen lapok egy részének érkezett boost-olt változata is a FUT Captains Promo alatt, amely kártyák FUT Hero Captains névre hallgattak. Olybá tűnik viszont, hogy nem igazán vált ez be, hiszen nem igazán látni olyan csapatokat a meccs előtti töltőképernyőkön, amikben ezek a játékosok szerepelnének. Betudható ez annak is, hogy mivel sok eseménysorozat váltotta egymást, amiből rengeteg jó lap volt nyitható, ráadásul javában zajlik a Team of the Season is, szépen lassan kikerültek az ún. „keménymagból”.

Forrás: Quick Telecast

Nyilván nagy kíváncsiság övezi a FIFA 23 érkezését is, hiszen olyan kérdésekre is választ kaphatunk, miszerint a FUT Heroes lapok listája bővülni fog-e, vagy hogy milyen változásokon mennek majd át ezek a kártyák. Felmerül az a kérdés is, hogy ha lesznek új érkezők, kikről lehetne elképzelni, hogy csatlakozik Ginola, Abedi Pelé, vagy Córdoba lapjához.

What new Hero cards would you like to see? from FIFA

Ez előbbi Reddit bejegyzést készítő freespeech4eva szerint Crouch, vagy Fowler beleférhetne simán a keretbe, mindketten 87/88 Rating-el rendelkező lapokkal, vagy akár az ütősebb Heroes kártyákhoz csatlakozhatna 91-es értékkel David Villa is. Az igazat megvallva, mi is szívesen látnánk őket, de nem nézne ki rosszul sem egy Edgar Davids, vagy egy Mauro Camoranesi, vagy akár Batistuta FUT Hero lapja. Kapusok esetében nem is igazán érkezett a FIFA 22-ben használható Hero, így nagy szeretettel fogadnánk David Seaman-t, vagy éppen Rüştü Reçber-t. 

Forrás: Juventus

Ti kiket látnátok szívesen FUT Hero-ként a FIFA 23-ban?

 

Kiemelt kép: The42

 

Ezt olvastad már?

Ezt figyeld! – Ezek a csomagok lesznek hamarosan elérhetőek a FIFA 22-ben!

 

×