Már csak 3 nap és érkezik az Ultimate TOTS, emellett folyamatosan érkeznek a hírek a FIFA 23-ról is, de most kanyarodjunk kicsit vissza a napokban érkező tartalmakhoz!

A FUT Leaker-ektől már megszokhattuk, hogy napi szinten számos érkező tartalommal szolgálnak a FIFA játékosok számára. Ezúttal a kódhoz frissen hozzáadott csomagokról lesz szó.

Forrás: FIFPlay

Mivel már csak néhány nap és kezdetét veszi az Ultimate TOTS, az idei Team of the Season legütősebb lapjaival, nem is kérdés, hogy mikorra fogja nagy valószínűséggel időzíteni az EA a csomagok játékba hozatalát. Amit pedig már tudni lehet, hogy a kiszivárgott csomagokon belül fog érkezni TOTS Player Pack, EFIGS TOTS Player Pack, valamint Conmebol TOTGS Player Pack. Utóbbival kapcsolatban érdekes, hogy nem TOTS csomagokat harangoztak be, viszont ezt a Leaker, FUTDONK azzal magyarázta, hogy a Conmebol esetében eltávolították a megjelenési dátumot, így a TOTGS érkezése tűnik a biztosabbnak.

Az viszont biztos, hogy ha nagyobb nyitásra fáj a fogunk, akkor mindenképpen az EFIGS TOTS Player Pack-ből érdemesebb majd betárazni, hiszen a neve is egy elég beszédes mozaikszó: England, France, Italy, Germany, Spain. Ebből következik, hogy a topligás nyitások ebből a csomagból várhatóak majd. Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy mikor is érkeznek majd meg a játékba az előbb említett Pack-ek.

Ti várjátok már?

 

Kiemelt kép: YouTube – JKFIFA

 

Ezt olvastad már?

Újabb infók! – Így fog érkezni a VB a FIFA 23-ba!

×