Ahogy az eddigiekben is, ezúttal is igyekeztünk hozni Nektek újabb információkat az érkező FIFA 23 kapcsán. Ezúttal a közelgő, Katarban megrendezésre kerülő VB-ről lesz szó.

Szépen fokozatosan érkeznek a kiszivárgott információk a FIFA és az EA utolsó közös projektjéről, a FIFA 23-ról. Mi most ismét egy újdonságot hoztunk ennek kapcsán Nektek.

Forrás: FIFA Infinity

Mint azt már sokan tudjátok, bizony a FIFA 23 sem lesz kivétel azok közül a korábbi részek közül, ahol jelen volt valamilyen formában a Labdarúgó Világbajnokság. A kiszivárgott hírek szerint DLC formában érkezik a torna, akárcsak elődjei esetében. A másik fontos dolog pedig, hogy ezúttal nem csak a férfi válogatottak mérkőzhetnek meg egymással a virtuális térben, hanem a Női Labdarúgó Világbajnokság is tiszteletét teszi a FIFA 23-ban.

Arról még nincs konkrét információnk, hogy ez milyen formában jelenik majd meg az Ultimate Team módban, viszont az is kérdéses, hogy a FIFA 23-t követően hogyan lesznek jelen az ilyen típusú tornák, hiszen a 2 cégóriás szétválását követően sok minden megváltozik.

Ti várjátok már?

 

Kiemelt kép: Polygon

 

Ezt olvastad már?

Ti jöttök! – A legjobb és legrosszabb játékos a klubban

×