Elég színes időszak van mögöttünk, ha visszatekintünk az elmúlt eseményekre. Számos Promo-ból zúdultak ránk a jó, vagy éppen gyengécske lapok.

Hamarosan elkezdődik a FIFA 22-ben is a véghajrá, hiszen bárhogyan is nézzük, már nyár van, ilyenkorra már kezd mindenki összegezni, hogy mennyire is sikerült jól számukra az elmúlt szezon. Bizonyára túl vagytok már sok nagy, vagy éppen bosszantó nyitáson, amiknek a segítségével ütőképes csapatokat hoztatok létre.

Forrás: IGN

Meccsről-meccsre kialakult mostanra mindenki számára egy vélemény, hogy kit tartanak a klubjukon belül a FIFA 22 legeredményesebb, vagy éppen leggyengébb játékosának; nyilván az előbbiből klublegenda lett, utóbbiból fodder.

Ha a saját csapatomat nézem, akkor a klubom legjobbja határozottan Divock Origi Showdown lapja: 754 meccsen lépett pályára és 824 gólt szerzett ezalatt. Ha már csak ezt a számot nézzük, nem is kérdés, hogy miért rá esett a választás. Az előbbi számokon kívül lenyűgözött a robbanékonysága, könnyedén játssza magát helyzetbe az ellenfél védelmében és kellőképpen fluid játékos, hogy egy-két cselt követően halálpontosan lőjön. Így pedig pláne nincsen semmi kétségem afelől, hogy kirobbanthatatlan helye van a csapatom élén (kivéve, ha az Ultimate TOTS alatt esik egy Ronaldo).

A leggyengébb nem látható ebben a keretben, ugyanis az a lap SBC-ben végezte: Japhet Tanganga SBC-ből megszerezhető Future Stars RB lapjában nagyon bíztam. Gyorsra számítottam, de nem ért vissza, amikor kellett volna, viszont cserébe agresszív volt, olykor túlságosan is: amikor nem irányítottam, minden 2. meccsen begyűjtött egy piros, vagy sárga lapot egy-egy szabálytalan odalépéséért a tizenhatoson belül, aminek értelemszerűen büntető lett a vége.

Szerencsére odafönt meghallhatták a bosszankodásomat, mivel egy sokadik Party Bag nyitást követően kiesett a képen is látható FUT Captains Coleman. Olcsó lapnak számít, viszont tökéletesen teszi azt, ami a dolga. Szóval nálam ez most a helyzet a legjobb és a legrosszabb lapot illetően.

Most Ti jöttök! Ki volt a FIFA 22-ben a klubotok legjobb és legrosszabb játékosa?

 

Kiemelt kép: VGR

 

Ezt olvastad már?

Nemsokára jönnek! – Íme egy Ultimate TOTS előrejelzés!

 

×