A Ubisoft fejlesztői jól tudják, hogy alakítani kell még az LMG-n és Finkán, hogy a játékosok elégedettek legyenek. Ehhez azonban több idő kell.

Igen, igen, tudom, hogy a téma talán nem sok Rainbow Six: Siege játékosnak érdekes, ugyanis Finka nem az az operátor, aki miatt talán sokan aggódnak. Nagyon kíváncsi lennék arra is, hogy vajon a magyar játékosok körében hány Finka main akad? A magyarok kedvenc R6S operátorai szavazáson Finka 1 százalékot ért el népszerűségben. Ennek ellenére akadhatnak olyanok, akik arra várnak, hogy a fejlesztők megreformálják az operátort. Talán többen vannak, akik az LMG-k változására várnak.

A Ubisoft így is tesz, de majd csak a következő évadban.

A Rainbow Six: Siege legújabb Designer Notes bejegyzésében a fejlesztők néhány szót ejtettek arról is, hogy tervezik Finka, valamint az LMG-k átalakítását. Sokan arra számítottak, hogy a rework már a következő, Y7S2 évadban megérkezik, ám úgy tűnik, csúszik a dolog.

„Mielőtt belevetnénk magunkat az Operation Vector Glare-be, szeretnénk egy olyan témával foglalkozni, amelyről tudjuk, hogy fontos a játékosok számára. Ilyen az LMG-k és Finka kiegyensúlyozása. Vizsgáltuk, hogyan hozhatjuk őket jobban összhangba más operátorokkal és fegyvertípusokkal. Annak érdekében, hogy ezek a változások ne okozzanak csalódást és rosszat a Siege egészére, a fejlesztés több időt vesz igénybe.

Kijelenthetjük, hogy az LMG és Fink módosítások megérkeznek a Y7S3-ban. Alig várjuk, hogy a következő szezonban ezeket bemutassuk” – írták a fejlesztők.

Ez tehát azt jelenti, hogy a 3. évadban is alapos változásokra számíthatunk, az LMG-k és Finka esetében legalábbis biztosan.

Ezt láttad már?

Ekkor érkezik éles szerverekre a R6S Y7S2 – Hivatalos anime trailert is kaptunk

 

×