Szerencsére ezúttal nem kalkulál csúszással a Ubisoft

A Rainbow Six Siege következő szezonja, a Y7S2 már egy ideje a tesztszerveren pihen. A felhasználók és adatbányászok jelentős része úgy tippelte, hogy június 7-én érkezik meg éles ágra, ám nem szabad elfelejtenünk, hogy legutóbbi szezonnál is bő egy héttel eltolta a Ubisoft a hivatalos startot. Szerencsére többé nem kell ezen gondolkodnunk, hiszen egy szerda délutáni hivatalos Twitter bejegyzésben konkrét dátumot is kaptunk, mely egyezett a korábban emlegetett június hetedikével.

Egy rövidke animét is összedobtak a Ubisoft munkatársai, új formában ismerkedhetünk meg a szezon újdonságaival!

 

A felhasználók meglehetősen pozitív fogadtatásban részesítették a közel két perces videót, sokak szerint hagyománnyá kellene tenni az ilyen stílusú bemutatókat. Az animében feltűnik az új Operator, Sens és bemutatásra kerül a holografikus fallal kecsegtető gadgetje is.

Az új Operator mellett várhatunk egy új TDM pályát is, melynek helyszínéül ezúttal Görögországot választották a Ubisoft designerei. A régóta várt Shooting Range – Lőtér is tiszteletét teszi majd a Rainbow Six Siege-ben, így a felhasználók szabadon próbálgathatják a különféle fegyvereket, felszereléseket vagy Operatorokat. Végre szabadon állíthatjuk a Screen Shake mértékét is, sokaknak nem kell többé szenvednie az effekt okozta motion sicknesstől, szédüléstől. Ahogy fentebb is említettük, a R6S Y7S2 jövő kedden, a kora délutáni órákban érkezik meg az éles szerverekre, hacsak addig nem találnak a fejlesztők gamebreaking hibát a játékban.

Ilyen lenne a Star Wars, ha a rohamosztagosok tudnának célozni

×