Vannak olyan gamerek, akik hajlandók hatalmas összegeket költeni gamer setupokra.

Szinte természetesen, hogy az a gamer, aki egyébként megteheti, hajlandó nagyon sok pénzt ölni abba, hogy a gamer setup tökéletes és grandiózus legyen. Azt azonban nehezen tudom elképzelni, hogy Magyarországon valaki átlagemberként annyit költsön egy gamer szobára, mint az a srác, akit most bemutatunk.

A Youtuber BANKII 30 000 dollárt, több mint 11 millió forintot költött egy gamer szobára, kedvenc Star Citizen hajója alapján.

Ez az a játék, amely 2012 óta több mint 400 millió dollárt gyűjtött a közösségnek hála, ennek ellenére még mindig csak alpha verzióban játszható. Ettől függetlenül a szoba valóban egyedi és fantasztikus lett.

 

Ez persze nem csak arról szólt, hogy a szoba tele legyen néhány divatos gamer kiegészítővel, de az volt a cél, hogy a szoba úgy nézzen ki, mint egy űrsikló belülről. A sci-fi témát kiegészítve automata tolóajtón keresztül lehet belépni a szobába.

A költségek nagy részét a „hajó” belseje tette ki, 11 685 dollárba került a kialakítás. A szoba közepén lévő gamer PC is rendkívül drága volt. Az egyedi PC egy RTX 3090-et tartalmaz, mely 6650 dollárba került. Nem beszélve a három 65 hüvelykes és a 49 hüvelykes ívelt kijelzőjéről. A szobában konyha is található, grillsütővel és vízforralóval.

Te költenél ennyit egy gamer szobára, ha megtehetnéd?

Érdekes fejlesztés érkezhet az Apple Watch-ba – Már le is védették

 

×