Különleges megoldással kísérletezget az almás cég.

Akármennyire is óvatosak az óriáscégek a szabadalmak benyújtásánál, az internetnek köszönhetően szinte pillanatok alatt napvilágra kerülnek a frissen leadott tervek. Az Apple, Sony, Microsoft és egyéb hardvergyártók ténykedését különösen sokan figyelik, hiszen nagyban meghatározhatják az elkövetkezendő évek technológiai újdonságait. Az almás cég ezúttal egy Apple Watch-csal kapcsolatos fejlesztést védetne le. Több funkciót is régóta várnak már a felhasználók, az átalakított design mellett egy megbízható vércukormérő szenzort is sokan elfogadnának, ám az Apple teljesen más irányban gondolkozik.

Kamerát raknának az okosórába!

A hivatalos kép

A Gizmodo csapata lett figyelmes a fenti képre, melyet pár napja nyújtott be a cupertinói vállalat. Az Apple egy beépített kamerával vértezné fel a rendkívül sikeres terméküket, az apró szenzor valahol a korona környékén kapna helyet. Így nem kellene különféle mutatványokat végrehajtanunk fényképezés közben, egyszerűen a karunkkal abba az iránya kellene mutatnunk, amit lencsevégre szeretnénk kapni.

A beépített megoldásnak köszönhetően gyors fényképek vagy videók készítésénél nem kellene előkapnunk az iPhone-unkat, hiszen mindig kéznél van az óránk. A kép a Watch kijelzőjén is megjelenne és egy vaku is segédkezne a megfelelő fényviszonyok megteremtésében. A fenti kép természetesen még erősen tervezet, az is előfordulhat, hogy soha nem érkezik meg. Az azonban mindenképpen figyelemreméltó, hogy az Apple ilyenekkel is kísérletezget.

Kiderült a pontos menetrend – Ekkor érkezhetnek az új Nvidia kártyák

×