Pénteken, azaz június 3-án érkezik a FIFA 22-be az olasz első osztály, vagyis a Serie A TOTS brigádja. Lássuk az előrejelzéseket!

Hamarosan, egészen pontosan június 3-án pénteken köszön be az olasz első osztály, vagyis a Serie A Team of the Season összeállítása a FIFA 22-be. A top ligák közt számon tartott olasz bajnokság legjobbjai már tűkön ülve várják, hogy berobbanjanak a futballjáték idei részébe is.

Forrás: Charlie INTEL

Bizonyára sokatoknak van olyan favoritja a bajnokságból, akinek speciális lapjának biztosan örülne. Nos, számos előrejelzés, jóslat látott napvilágot, amely arra próbál rájönni, hogy mi lesz a végleges összeállítás, valamint, hogy milyen értékekkel fognak érkezni a várva-várt lapok. A FUT-Leaker-ek sem tétlenkednek, napi szinten érkeznek az újabb posztok, Tweet-ek, hogy kiknek az érkezésére számíthatunk biztosan, de a számok még kérdésesek.

Mi most elhoztunk nektek egy olyan predikciót, előrejelzést, amely a legtöbb átfedést tartalmazza a kiszivárogtatók véleményével. Olyan nevek szerepelnek itt, mint a kapuban Maignan, vagy többek között Tomori, Abraham, Milinkovic-Savic, Tonali, Immobile, illetve Vlahovic, és még sokan mások. Viszont egy nevet nem látni közte, így gyanús, hogy idén a Gold lapján kívül csupán 1 speciális lappal zár majd a FIFA 22-ben: hiába nyerte az AC Milan a bajnokságot, Ibrahimovic neve igencsak hiányolható az alábbi összeállításból (reméljük, csak jól elrejtik, hogy aztán berobbanhasson egy Objective-vel, vagy egy SBC-vel). Nos, íme az előrejelzések szerinti Serie A Team of the Season:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SebFUT 🦅 – FIFA Trader (@sebfut_) által megosztott bejegyzés

Ti várjátok már?

 

Kiemelt kép: Monica Jackson

 

Ezt olvastad már?

Bárcsak jönne! – Így nézne ki Renato Sanches Ligue 1 TOTS lapja!

×