Úgy látszik, ez egy ilyen nap: előző cikkünkben arról volt szó, hogy mekkorát szólna egy Flashback Renato Sanches lap a FIFA 22-ben. Úgy látszik, ez még több embert elgondolkodtat…

Úgy tűnik, hogy a mai nap a LOSC Lille középpályása, Renato Sanches körül forog nálunk. Sokan hiányolják a FIFA 22 Ligue 1 TOTS csapatából, illetve úgy egyébként is az idei évből, hiszen 3 lappal van jelen mindössze a játékban, ebből csupán 2, ami speciális.

Forrás: YouTube

Sokan mondtátok a képen szereplő kártyáról is, hogy abszolút működőképes még mindig, amikor sokkal komolyabb számokkal szereplő lapok is jelen vannak a játékban, pedig ez még a FIFA 22 első felében érkezett. Előző cikkünkben említést tettünk egy ún. „Fantasy-lapról”, ami a FIFA 20-as Ligue 1 TOTS-ban szereplése előtt tisztelgett, egy Flashback kártya formájában, amit – a kommentek, hozzászólások szerint – sokan elfogadnátok a csapatotokban.

Forrás: Goal.com

Most úgy látszik, hogy nem csak az előbb említett lap készítője hiányolja a portugál tehetséget a Ligue 1 TOTS-ból, hanem már Twitter-en is jelent meg olyan Team of the Season kártya, ami arról szólna, hogy például SBC-ből megszerezhető speciális TOTS lap formájában lehetne megszerezni Renato Sanches-t. Véleményünk szerint nagyot szólna. Íme az előbb említett kártya:

Ti kiszednétek?

 

Kiemelt kép: YouTube

 

Ezt olvastad már?

Mit szólnátok hozzá? – Így nézne ki Renato Sanches Flashback lapja!

×