A Ligue 1 Team of the Season alatt még nem láttuk, hogy speciális kártyával köszönt volna be a LOSC Lille középpályása, Renato Sanches. 2 éve viszont ott volt a legjobbak között.

Az idei Ligue 1 TOTS alatt még nem érkezett egyetlen speciális lapja sem Renato Sanches-nek, a LOSC Lille portugál középpályásának. A FIFA 22-ben eddig mindössze 3 lappal van jelen: egy 80-as Rare Gold, egy 84-es Signature Signings és egy 87-es UCL RTTF kártyával. Utóbbi igencsak népszerű a játékosok körében.

Forrás: Sportzwiki

Az idei Ligue 1 TOTS keretbe úgy látszik, hogy nem került be, így az UCL lapjánál magasabb értékű egyelőre nem várható, habár sokan várták a Team of the Season ideje alatt is az újabb kártyáját. Viszont ezzel kapcsolatban elhoztunk Nektek egy – a fantázia szülte – Flashback lapot. A miértjére válaszolva, Renato Sanches a FIFA 20 alatt kapott Team of the Season lapot, viszont erről megemlékezve, az idei évben simán kaphatott volna (vagy kaphatna) egy Flashback kártyát, amivel tisztelegnének a portugál középpályás eredményeinek. Az ötlet megvalósítója SebFUT, akinek munkáival már többször is találkozhattatok. Nos, így nézne ki Renato Sanches Flashback lapja a FIFA 22-ben:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SebFUT 🦅 – FIFA Trader (@sebfut_) által megosztott bejegyzés

Ti elfogadnátok a csapatotokban? 

 

Kiemelt kép: ACMilan.hu

 

Ezt olvastad már?

Vajon hol folytatja? – Csapatot válthat Sadio Mané?

×