Sadio Mané, a Liverpool szenegáli támadója csapatot válthat a nyáron. Kérdés, hogy hol folytatja és vajon kik örülhetnek majd a FIFA következő részében?

Sadio Mané, a Liverpool szenegáli nemzetiségű bal szélső támadója kétségkívül nemzetének talán legsikeresebb játékosának tekinthető. Viszont most érdekes hírek láttak napvilágot, mégpedig Fabrizio Romano által.

Romano szerint Mané saját döntése, hogy elhagyja a klubot, hogy új tapasztalatokat is szerezhessen máshol. Állítása szerint az egyik nagy esélyes lehet a Bayern München, amiben egyébként van is ráció, hiszen a napokban jelentette be a müncheni együttesben Gnabry, hogy elhagyja a klubot, valamint Lewandowski is nagy valószínűséggel máshol folytatja, szóval így mindenképpen potenciális jelölt lehet a Bayern Mané megszerzését illetően, amennyiben igaznak bizonyulnak a hírek. Mondjuk, azért izgalmas is lehetne akár egy Coman – Sané – Mané hármas, nem?

Forrás: Goal.com

A másik érdekesség ezzel kapcsolatban viszont az, hogy így a FIFA 23-ban már az új csapatának tagjaként szerezhetjük majd meg a szenegáli fiatalembert, valamint így nagy esély lehet arra, hogy Ones To Watch kártyát kaphasson a következő részben, ami azért elég brutális lenne, hiszen idén azért kapott In Form lapokat, szóval szinte biztosra vehetjük, hogy ez a későbbiekben sem lesz másként. Mindenesetre, az biztos, hogy mindenképpen érdemes lehet megszerezni az OTW lapját, amennyiben kap. Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a liga és a csapat?

Szerintetek?

 

Kiemelt kép: Goal.com

 

Ezt olvastad már?

Emlékeztek? – Ez történt a mai napon a FIFA 15-ben!

 

 

×