Ma este berobbant a FIFA 22-be a Ligue 1 TOTS brigádja, amire bizonyára már sokan raktároztátok a csomagokat. Ezúttal utazzunk kicsit vissza az időben, egészen a FIFA 15-ig!

Ma este elstartolt az újabb nagy várakozás övezte TOTS csapat, a Ligue 1 brigádja. Mint ahogy azt már megszokhattátok, időről-időre szoktunk Nektek érdekességeket hozni a korábbi FIFA részekből. Ezúttal nézzük meg, hogy mi történt a mai napon, de még a FIFA 15-ben!

Forrás: NapiDroid

Akkoriban is javában dübörgött a Team of the Season őrület, és történetesen ezen a napon, vagyis május 27-én érkezett meg az Ultimate Team-be az angol első osztálynak, azaz a Barclays Premier League-nek a TOTS csapata. Olyan nevek kaptak itt még a PL-ben speciális lapot többek között, mint a Chelsea-ből Eden Hazard, Cesc Fábregas, Diego Costa vagy a londoni kékek ikonikus védője, John Terry, de helyet kapott az Arsenal-ból Santi Cazorla és Alexis Sánchez is, valamint a Manchester City-ben remeklő Agüero. Bizonyára titeket is elfog egy ilyen különös nosztalgikus érzés, hogy milyen összetételű csapatok voltak a pályákon, valamint, hogy azóta a játékosok bizonyos része már azóta máshol rúgja a bőrt, vagy éppen még mindig ugyanott. Nos, íme a teljes PL TOTS brigád a FIFA 15-ből:

Ti játszottatok akkor már a FUT móddal?

 

Kiemelt kép: PC Gamer

 

Ezt olvastad már?

Éjszaka jött a hír! – Íme a TOTS Swaps 2 megszerezhető jutalmai!

×