Hamarosan újra nekiláthatunk a Token gyűjtésnek, ugyanis nemsokára befut a TOTS Swaps 2. része is! Lássuk a jutalmakat!

Alig ocsúdtunk fel az idei egyik újítás, a TOTS Swaps 1. epizódjából, már aktívnak mondhatóan beindult az információ-áradat a következő résszel, azaz a TOTS Swaps 2-vel kapcsolatban.

Forrás: FIFAMobileGuide.com

Nem is akármilyen infóval érkeztünk most, a késői órákban, ugyanis elhoztuk most Nektek a TOTS Swaps 2 megszerezhető jutalmainak listáját. Egy érdekesség viszont sok kérdést vet fel maga után, ugyanis, ha jobban megnézitek majd Ti is a listát, láthatjátok, hogy a Bundesliga TOTS-on kívül kvázi mindegyik eddig megjelent, vagy ezután érkező brigád képviselteti magát a következő Token-sorozat beváltásakor.

Tulajdonképpen minden típusú jutalomból zsebelhetünk be majd, hiszen a szokásos fodder-gyűjtő csomagoktól kezdve (Rare Players Pack, Jumbo Rare Players Pack, Ultimate Pack), az előző alkalommal is célponttá vált 84+ 25x Players Pack-en és a különböző TOTS Pack/Player Pick-en át, egészen Baggio és Essien Icon Moments lapjáig minden megtalálható lesz.

Az előrejelzések szerint ma este, de legkésőbb holnap már bele is kezdhetünk a Token-ek gyűjtésébe, farmolásába, amelyeket június 10-től 17-ig válthatunk be. Ismét 25 zseton lesz a maximálisan megszerezhető mennyiség, szóval érdemes lesz majd pörgetni az SBC-ket és szétnézni az Objective-ek között is.

Ti várjátok már?

 

Kiemelt kép: Sky Sports

 

Ezt olvastad már?

Holnap! – Újabb FGS Token szerzésére lesz lehetőség!

 

×