Talán ez volt a megfelelő döntés a Ubisoft csapatától.

Legelőször februárban, az éppen aktuális Rainbow Six Invitational alatt vethettünk egy pillantást a Year 7 roadmapjára. Akkor már világosan láthattuk, hogy az első szezonban egy kompetitív, a második szezonban egy TDM, míg a harmadik szezonban ismételten egy kompetitív pálya vár minket a többi újdonság között. Azóta megérkezett az Emerald Plains nevet viselő helyszín és a soron következő, görögországi környezetben helyet foglaló Team Deathmatch map jövő héten debütál.

Mi a helyzet a harmadik pályával?

A leakerek már szezon közben felhívták a játékosok figyelmét, hogy nem igazán találnak még fájlfoszlányokat sem a Year 7 harmadik pályájával kapcsolatban. Ez meglehetősen érdekes volt, hiszen gyakorlatilag már a Y7S3 ügynök minden tulajdonságát ismerhetjük, legyen szó gadgetekről vagy loadoutról.

 

A legutóbbi Invitational alatt baljós hírek kezdtek el terjedni, a leakerek szerint a Ubisoft tervezőcsapata úgy döntött, hogy a negyedik szezonra csúsztatja a kompetitív mapot. Nem is kellett sokat várnunk a megerősítésre, bár nem sokaknak sikerült átverekednie magát a hosszú fejlesztői videókon, így rengetegen lemaradtak a hírről. A Rainbow Six Siege hivatalos Twitter fiókja ezért hétfőn egy pár másodperces részletet kiemelve elismerte, hogy Y7S3-ban nem kapunk új pályát, csak a Year 7 legutolsó szezonjában. Nem szabad tehát ezek után készpénznek vennünk a februári roadmapet, minden egyes szezon végén a fejlesztők módosíthatnak rajta, ahogy ezúttal is történt. A Ubisoft tervezői nem elégedettek a félkész pályával, így talán jobban is járunk a megjelenés eltolásával.

Ezért lehet meta a bajszos – A Vector Glare lesz Warden felemelkedésének évada

https://leet.hu/gyereknap/

×