A Warden buffoknak és Sensnek köszönhetően a Vector Glare évad az eddigi legjobb szezon lehet a Rainbow Six Siege operátorának.

Az Operation Vector Glare egyébként már a nyakunkon van, és ne feledjétek, hogy alig pár nap maradt kifarmonolni a Battle Pass szinteket a jelenlegi évadban. Ahogy az a Ubisft fejlesztői ígérték, a Rainbow Six: Siege 7. éve a nagy átalakításokról szól, többek között komolyabban büntetik majd a szemétkedő csapattársakat. Persze az operátorok is átalakításra számíthatnak, ami azt is eredményezheti, hogy egy-egy kiemelkedik a tömegből. A jövőbeli változások miatt úgy gondoljuk, hogy egy operátor bizony igen hasznos lehet a játék jövőjében.

Ez lehet Warden felemelkedése.

 

Persze jön az új évadban a hangok átalakítása, a Shooting Range, az új Team Deathmatch pálya, a Close Quarters. A Rainbow Six Siege legújabb évadában bemutatkozik Sens, az új operátor is, akinek R.O.U. rendszere fényfalakat épít ki. A Sens megjelenése azonban valószínűleg esélyt adhat egy-egy operátornak a felemelkedésre, például ilyen Warden.

Warden szemüvege

Collinn McKinley, más néven „Warden” a Rainbow Six Siege Phantom Sight évadában mutatkozott be 2019-ben. Felszerelése közt van egy M590A1 shotgun és egy MPX SMG. Wardent legfontosabb eszköze azonban a Glance Smart Glass.

A Glance Smart Glass segítségével Warden átlát a füstön, a villanó és vakító eszközök nem hatnak rá, persze csak akkor, amikor az eszköz aktív. A szemüveg nagyon hatékony a támadó eszközök ellen, mint Ying Candela golyója vagy a Blitz pajzsa. Az utóbbi időben az a tapasztalatom, hogy a támadók egyre többet használják a vakító eszközöket és a füstöt, így Warden egyre jobb választás lehet. Különösen a jövőben.

Warden buffok

Warden kapott néhány buffot korábban, de ennek ellenére kevesen foglalkoztak az operátor előnyeivel. Megváltozott a mozgási sebessége: a korábbi 1 speed/3 armor helyett most már 2 speed/2 armor jellemzi. Ez azt jelenti, hogy Warden sokkal mozgékonyabb lett. A szemüveg használhatósága és újratöltési ideje is megnőtt 20 másodpercre.  Mindezek ellenére nem igazán volt olyan lehetőség, ami Wardent igazi meta operátorrá tegye.

Sens!

Most azonban, amikor a Ubisoft úgy döntött, hogy olyan operátort hoz be a játékba, akinek a képessége tovább csökkenti a láthatóságot, egyre fontosabb lehet Warden a csapatba. Mivel Warden képes átlátni az ilyen eszközök képességén, nagyon fontos lehet az infózás szempontjából is.

Ahogy azt a fenti videóban is látni lehet, Sens képessége az, hogy egy furcsa, átjárható, de átláthatatlan falat hoz létre a térben. Ezen Warden Glance Smart Glass szemüvege a jelek szerint átlát majd, így az új operátor ellen kiváló választás lehet. Abban a korban, amikor az operátorok rengeteg villanógránátot, füstöt használhatnak, és az évad elején, amikor valószínűleg az új operátor nagyon népszerű lesz, különösen fontos lehet a láthatóság.

Ez tökéletes alkalom lehet arra, hogy a védekező csapatok egyre gyakrabban építsék be Wardent a csapatba. Azok a játékosok tehát, akik szeretnék kihasználni Sens R.O.U. rendszerét, jobban teszik, ha számítanak arra, hogy az ellenfél csapatában most elszaporodhatnak a Warden pickek. Warden a szeüveg aktiválása után átlát a falon, így gyakorlatilag az nem ér sokat, ha Wardent jól használják.

Lehet, hogy Warden nem kapta meg azokat a buffokat, amelyeket a rajongók szerettek volna, de egy olyan operátor megjelenése, akinek szerepe abban van, hogy csökkenti a láthatóságot, pont pozitívan segíti Warden pozícióját és hasznosságát. Te mit gondolsz erről?

Ezt láttad már?

Különleges eseménnyel és kiváló Pro skinekkel érkezik a R6S Y7S2

 

https://leet.hu/gyereknap/

×