Nagyobb update után sosem árt egy ellenőrzés.

A Season 3 Reloaded frissítés megérkezése után a Call of Duty: Warzone „szakértői” ismét végigpörgetik a legfontosabb fegyvereket, tárgyakat és egyéb eszközöket, hiszen többször volt már példa arra, hogy bizony a Raven Software munkatársai pár változtatást véletlenül kihagytak a patch notes-ból. Ezúttal tovább bonyolódott a történet, hiszen a Vanguardból ismerős Serpentinte képében egy új Perk is érkezett az eddigiek mellé. WhosImmortal ezúttal arra volt kíváncsi, hogy a nagy update-et követően mely Perkeket érdemes a leginkább felszerelnünk, ha a győzelmi esélyeink maximalizálása a cél.

Nézzük is, hogy mely 3 Perk használata ajánlott legjobban a Season 3 Reloaded frissítése után!

 

A frissen megérkezett Serpentine perk sprintelés közben 20%-kal gyengíti az ellenfeleink által kilőtt lőszerek vagy épp robbanóeszközök sebzését. Nem mondhatjuk, hogy feltétlenül rossz választás lenne, ám nagy eséllyel nem fog betörni a játék metájába, hiszen meglehetősen szituációfüggő Perk.

A Perk 1 slot legkiválóbb választása továbbra is a Cold-Blooded lehet, hiszen kiválóan ellensúlyozza a Combat Scoutot. A Perk 2 helyre a Restock javasolt az utóbbi hetek buffsorozatát figyelembe véve, főleg, ha kombináljuk pár darab Snapshot gránáttal. Perk 3 slotba továbbra is az Amped a legjobb választás, nem érdemes a Battle Hardeneddel szórakozni, hiszen bár valamennyire gyengíti a Snapshotok erejét, nem elég ahhoz, hogy amellett tegyük le a voksunkat.

Te melyik Perkeket szoktad használni?

Jön a változás?! – A gamerek már nagyon unják a fikázókat, inkább lelépnek

×