Valahogy így nézne ki egy Tesla Model 3 a Mad Max világában.

Ha valaki egy igazán nagy Teslát akar, annak mindenképpen meg kell várnia a futurisztikus és drabális Cybertruck piacra kerülését, amit Elon Muskék többszörös halasztás után 2023-ra tűztek ki. Aki viszont még a vállalat első terepjáróját is kicsinek véli, annak nem sok opciója van, pontosabban inkább egy szemernyi sem, kivéve akkor, ha legalább annyira kreatív és ügyes bütykölő, mint a német The Real Life Guys nevű csapat tagjai.

A srácok ugyanis azt találták ki, hogy fognak egy Tesla Model 3-at, és építenek belőle egy gigantikus méretekkel rendelkező lánctalpas tankot. 

Tűnjön elsőre bármilyen abszurdnak is az ötlet, a srácok sikerrel jártak, és tulajdonképpen megalkották a világ első Tesla Model T-jét, vagyis mint Model Tankját. Persze képességeiben és ellenállóságában messze nem éri el egy valódi harckocsi szintjét, mindenesetre kifejezetten vadul fest a felpimpelt elektromos autó, aminek még Jay-Z is a csodájára járna…

… És szerencsére járhat is, ugyanis a tehetséges szerelőknek van egy YouTube-csatornájuk is, ahová a teljes folyamatot és a végső tesztet is feltöltötték. Ha pedig már ott vagyunk, akkor érdemes lehet körülnézni rajta, ugyanis olyan agyament szerkezeteket is építettek, mint például a repülő bicikli, a gokart tank, az egyszemélyes tengeralattjáró, vagy a meglovagolható – és kilőhető – rakéta.

 

Megérte vajon? – A világ valaha eladott 12 legdrágább NFT-je

 

×