Újabb hétvége, újabb szivárgások.

Bár az előző napokban már a Y7S3 Rainbow Six Siege szezon felé is kacsingattunk, azért bőven maradt még felfedezni való a következő, Vector Glare névre hallgató időszakkal kapcsolatban. Az ügynökről, az érkező pályáról és a fejlesztésekről már szinte mindent tudunk, ahogy a kozmetikai tárgyak egy része sem titok többé. Ennek ellenére a hétvége is tartogatott még meglepetéseket, megtekinthetjük az összes „Pro” skint, de az érkező event szabályait is felfedték a leakerek.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

Új event

A Y7S2 fő eseménye a M.U.T.E Protocol: Flesh and Metal nevet fogja majd viselni. Ezúttal a Team Deathmatch szabályai lesznek érvényesek, 5-5 játékos esik egymásnak az átalakított Tower pályán. A játékosok a fegyvereik felfejlesztéséért harcolnak majd, hogy elpusztíthassák a The Brain névre hallgató entitást. Izgalmasnak hangzik, ám itt még rengeteg kérdőjel maradt.

Pro skinek

A nevesebb csapatok ezúttal is saját skinekkel bővítik a játékban elérhető kozmetikai tárgyak listáját, nézzük is, hogy pontosan milyen textúrákkal kell majd számolnunk:

Ezúttal sem fogta vissza magát a Ubisoft designer csapata, meglehetősen pozitív fogadtatást kapott a közösségtől a fenti skinek nagy része. A Vector Glare várhatóan június hetedike környékén érkezik meg az éles szerverekre, ám egy kis csúszást sosem zárhatunk ki. Annak ellenére, hogy a fenti információk jelentős része a fájlokból származik, érdemes pletykaszinten kezelni, míg ténylegesen meg nem érkeznek a játékba.

Siege: Még keményebb büntetésre számíthatnak a szemétkedő csapattársak

×