A saját csapattársakat lövöldöző Rainbow Six: Siege játékosok az új évadban bizony keményebben lesznek büntetve, mint eddig.

Hamarosan, amikor elindul a Rainbow Six: Siege 7. évének új évada, az Operation Vector Glare, egy friss funkció is érkezik a játékba, ami a problémás csapattársakat érinti majd. Egészen pontosan azokat, akik rendre a csapattársakat lövik az ellenfél helyett. Elindul a játék új Reputation (büntető) rendszerének első fázisa, amelyben a friendly fire miatt büntetés új szintre emelkedik. Az új Reputation System szerint azok a játékosok, akik korábban már többször megölték a csapattársaikat,

már úgy kezdenek majd egy meccset, hogy él a reverse friendly fire.

Jelenleg, amikor valaki megöl egy csapattársat, életbe lép a reverse friendly fire státusz, ami alatt a friendly fire visszacsap a játékosra. Tehát ha ekkor is csapattásra lő, akkor a hatás őt éri, kvázi magát sebzi és magát öli meg a játékos. Ez a büntetés eddig azonban csak az adott meccsen belülre korlátozódott. Ez most megváltozik. Mostantól aki többszörösen, érezhetően szándékosan öli a csapattársakat, állandó reverse friendly fire státuszt kap, tehát már úgy lép be a meccsekbe, hogy magát öli meg, ha szemétkedni próbál.

Ez a büntetés szép lassan persze lejár, de egy idő után biztosan nem lesz kedve valakinek ehhez. Persze ilyen kemény büntetés ritkán lehet elérni a véletlen teamkillekkel.

Ezt tehát csak akkor aktiválják, ha a rendszer azt érzékeli, hogy a játékos több meccsben is lelőtte a csapattársakat. Először persze a rendszer figyelmeztetést küld majd, hogy tessék tisztességesebben játszani. Ha a játékos továbbra is folytatja a zavaró magatartást, büntetést kap. Akár még az is előfordulhat, hogy a következő 20 meccsre vonatkozik a reverse friendly fire, de ezt a fejlesztők még nem döntötték el véglegesen.

Ezt láttad már?

Különleges Elite skint kaphat Iana – Ikonikus játékkal kollaborál a R6S

 

https://leet.hu/gyereknap/

×