A PUBG után a Ubisoft sem tudott szó nélkül elmenni a 2017-es cím mellett.

A Y6S4 és Y7S1 frissítések során az adatbányászok rengeteg nyomra bukkantak a közeljövőben érkező Elite skinekkel kapcsolatban, melyek tovább bővíthetik a Rainbow Six Siege amúgy sem szerény felhozatalát. Az akkor felfedezett Nomad és Echo skinek közül még az utóbbi várat magára, de bármelyik pillanatban megérkezhet. A Nomad és Echo Elite skin mozdulatsorait is meglehetősen nevetségesnek találta a közösség, úgy tűnik mostanában nem sikerül eltalálnia a felhasználók ízlését a Ubisoft designnal és animációval foglalkozó részlegének.

A Y7S2 tesztszerveres megjelenése ismét utat nyitott az adatbányászok számára, hogy újabb kozmetikai tárgyak nyomaira bukkanhassanak. Ezek egy részét már korábban bemutattuk az oldal hasábjain, ám szinte minden nap kapunk valamilyen újdonságot az adatbányászoktól.

Kiderült, hogy ki kap még biztosan Elite Skint a Year 7 során!

 

A fejlesztők választása ezúttal Nienke „Iana” Meijer Operatorra esett, aki az Operation Void Edge idején érkezett a játékba, Oryx társaságában. Akik valamennyire otthon mozognak a 2010-es évek ikonikus játékaival kapcsolatban, hamar feltűnhetett, hogy nem egy egyszerű csomaggal lesz majd dolgunk.

A képeken egyértelműen a 2017-ben megjelent, Nier: Automata játékból ismerős 2B / YoRHa No. 2 Type B karakter ikonikus ruhaszettje köszön vissza ránk. Úgy tűnik, hogy újabb kollaborációra készülnek a fejlesztők, külön érdekesség, hogy éppen pár hónapja tűntek fel a Nier: Automata skinek PUBG-ben is.

45 éves a filmtörténelem és a popkultúra egyik legfontosabb filmje, a Star Wars

×