A Sniper Elite 5 furcsa módon kikerült az Epic Games Store kínálatából, a megjelenés napján, hivatalos nyilatkozat nélkül.

A Sniper Elite 5 furcsa módon kikerült az Epic Games Store-ból a megjelenés napján, hivatalos nyilatkozat nélkül. A Rebellion Developments kiadó egy frissített support oldalon arról ír, hogy a Sniper Elite 5 PC-n csak a Steamen és a Windows Store-ban lesz elérhető. A kiadó megjegyzi, hogy bárki, aki előrendelte a játékot az Epic Games Store-on keresztül, már vissza kellett kapja a pénzét. Ha nem, akkor az Epic Games-hez lehet fordulni segítségért.

A Rebellion Developments nem magyarázta meg, hogy a Sniper Elite 5 miért került ki az Epic Games Store-ból.

 

Természetesen a Sniper Elite 5 oldala a cikk írásának a pillanatában még látható az Epic Store felületén, megvásárolni azonban nem lehet. A játék ugyan már megjelent, de a hamarosan felirat látható rajta. Az Epic Games-en korábban elő lehetett rendelni a játékot, de úgy tűnik, mindenkinek vissza adják a pénzét.

Hogy mi történt, pontosan, arra csak tippek vannak. A Rebellion Developments és az Epic Games gyaníthatóan valamiféle marketing megállapodáson dolgozott, amely valahogy a megjelenés előtt befuccsolhatott. Ez lehet az oka annak, hogy a kiadó úgy döntött, mégsem adja ki a játékot az Epic Games Store-ban.

Mivel a Rebellion Developments már megerősítette, hogy az Epic Games visszafizeti az összes előrendelést, nem valószínű, hogy a játék végül visszakerül az Epic Store-ba. A Sniper Elite 5 egyébként jó pontszámokat kapott eddig, a legtöbb játékos szerint a franchise eddigi legjobb része lett.

Ezt láttad már?

Akciófigyelő | Minden idők egyik legjobb trilógiáját adja INGYEN az Epic Games

 

https://leet.hu/gyereknap/

×