Még meg sem érkezett a Y7S2, máris egyre többet tudunk az azt követő szezonról is.

Tegnap este a Ubisoft leleplezte a Rainbow Six Siege Y7S2 újdonságait. Megerősítést nyert a korábban belengetett Shooting Range, de megismerhettük az új Operatort és a Season 2-ben érkező TDM pályát is. A pontos, mindenre kiterjedő patch notes várhatóan kedd délután esik majd be, akkor fény derülhet olyan változásokra is, melyeket a Ubisoft nem tartott elég fontosnak, hogy szerepeljenek a bemutató videóban vagy a hétfői blogbejegyzésben. Az adatbányászok pedig továbbra sem pihennek, így már a Y7S3-at helyezik középpontba, azon belül is az új Operator tulajdonságait.

Idegesítő gadgettel érkezhet majd a Grim nevet viselő Attacker!

 

 

A fejlesztők már a Year 7 roadmapján is elárulták, hogy egy szingapúri Operatort kapunk a harmadik szezonban, ám ennél bővebb információt nem szoktak megosztani a nagyközönséggel. A leakerek a hétvégén tovább csepegtették az infómorzsákat, melyekből új ismeretekre is szert tehettünk:

  • Nagy eséllyel tényleg GRIM lesz a Nighthaven Operator neve
  • 3 Speed 1 Health Operatorról beszélhetünk
  • A Kawan Hive Launcher névre hallgató gadgetje gyakorlatilag egy hordozható csalás lesz. Egy robotokból álló „füstfelhőt” hoz majd létre, melyen áthaladva wallhack-hez hasonlóan megmutatja ellenfeleinket. 
  • Az elsődleges fegyvere az 552 Commando (IQ) és az SG-CQB lehet majd, ezúttal nem kalkulálnak új fegyverrel a Ubisoft programozói

Érdekes lesz majd látni a gadgetet működés közben is, hiszen a leírás alapján nagyon OP lehet, ám könnyen előfordulhat az is, hogy a valóság teljesen más mutat majd.

Új Operator, Shooting Range és fejlesztések – Hivatalosan is leleplezték a R6S Y7S2 – Vector Glare-t

https://leet.hu/jbl-bt/

×