A Major döntő napjára időzítették a nagy leleplezést.

Ezúttal az Egyesült Államokban, Charlotte városában estek egymásnak a világ legjobb Rainbow Six Siege csapatai a Six Charlotte Major 2022 keretein belül. Ahogy korábban már megszokhattuk, mindig a döntő napjára időzít valamilyen kisebb-nagyobb bejelentést a Ubisoft gárdája. Ezúttal sem volt ez másképp, már előre tudni lehetett, hogy a Y7S2 –  Operation Vector Glare szezonról árulnak el bővebb információkat a fejlesztők. Nagy meglepetésre azért nem kellett számítanunk, hiszen az elmúlt 2-3 hétben rengeteg fejlesztés napvilágra került a leakereknek hála, ám ilyenkor mindig jól jön az extra megerősítés.

Nézzük is, hogy mit tartogat számunkra a következő Rainbow Six Siege szezon!

 

A bemutatóvideóban szinte minden korábban jelzett újdonság visszaköszöntött. Megtekinthetjük gameplay közben is a Sens nevet viselő Operatort, de a Close Quarter TDM pálya és a régóta kért Shooting Range is visszaköszöntött ránk a fejlesztők által publikált anyagban. Szomorú hír, hogy a Y7S3 nagyobb, kompetitív pályája valóban Y7S4-re csúszik majd, ám hosszú távon talán ez volt a jobb döntés.

Érkezik a korábban belengetett Squad Up program is, mellyel inaktív játékosokat csábítana vissza a Ubisoft. A felhasználók mostantól szabadon állíthatják a screen shake erősségét, akár teljesen ki is kapcsolható lesz a többek számára zavaró effekt.

 

Ha nem kerül porszem a gépezetbe, akkor már a héten, május 24-én délután megérkezhet tesztszerverre is a Y7S2 előzetes verziója, ezzel együtt pedig részletesen is megismerhetjük az összes változást a fejlesztők által publikált patch notes-nak köszönhetően.

R6Share, Battle Pass és Store válogatás – Rengeteg R6S Y7S2 skin került napvilágra

https://leet.hu/major/

×