Az esport versenyek szervezője és platformja, a FACEIT bejelentette, hogy partnerséget köt a Gucci luxusmárkával, hogy segítsék a gamereket.

Az már nem lehet senkinek sem újdonság, hogy az olasz luxusmárka a gamerek felé nyit, hiszen ahogy borítóképünk is mutatja, készült már különleges Gucci Xbox Series X. Most a Gucci a FACEIT platformmal közösen indította el a

Gucci Gaming Academy nevű programot, amelynek célja a skillek fejlesztése a profi gamerek körében.

A FACEIT és a Gucci közös Academy programja nem csak abban segíti majd a játékosokat, hogy jobbak legyenek a játékokban, de cél az is, hogy az ebből eredő fizikai és mentális problémákat is kezeljék.

„A Gucci a luxusiparon belül kiemelt helyen áll abban, hogy hogyan lép be a gaming világba. A küldetésünk, hogy kapcsolatot építsünk a közösségekkel, valóban hiteles módon” – mondta Nicolas Oudinot, a New Business alelnöke és a Gucci VAULT vezérigazgatója. „Elkötelezetten támogatjuk a feltörekvő gamer generációkat, hogy segítsünk kezelni azokat a kihívásokat, amelyekkel az esportban szembesülhetnek.”

A Gucci Gaming Academy négy CS:GO játékossal indul, akik már a FACEIT Pro League-ben (FPL) versenyeznek. Persze a jövőben újabb tagokat vesznek majd fel.

A program részeként a Gucci és a FACEIT az Egészségügyi Világszervezettel (WHO) is együttműködik, hogy megtalálják a módját, hogyan támogassák a játékosokat, miközben az egészséget és a biztonságot helyezik előtérbe. Ide tartozik többek között a mentális és fizikai egészség, valamint a félretájékoztatás elleni online küzdelem.

Ezt láttad már?

A YouTube végre leszámol az egyik legidegesítőbb tulajdonságával

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×