Az új játékmód rengeteg XP-vel jutalmazza a felhasználókat.

Szerda este startolt el a Warzone legújabb eseménye, melyben Kong és Godzilla kapta a főszerepet egy kollaboráció részeként. A játékosoknak Quads játékmódban kell megküzdeniük egymással és a szörnyekkel, hogy kiderüljön, melyik a legerősebb csapat a szigeten. A felhasználók meglehetősen vegyes fogadtatásban részesítették az Operation Monarch játékmódot, ám a fejlesztők szerencsére azt az utat választották, hogy különálló Warzone LTM-ben integrálták az újdonságokat, így nyugodtan játszhatnak más módokkal is azok, akik nem szeretnének Konggal és Godzillával harcolni.

A módnak azonban van egy nagy előnye: meglehetősen könnyű húzni a fegyvereket!

A Resurgence mechanikáknak köszönhetően Dupla Weapon XP várja alapból a játékosokat, melyet a különféle történések még feljebb tornázhatnak. Érdemes kiemelnünk a Titan Frenzy időszakot, melyben a legfőbb feladatunk, hogy minél több sebzést osszunk ki a nem túl barátságos szörnyekbe. Nem szabad elfeledkeznünk a szigeten található Contractoktól sem, melyek további XP-vel láthatják el a játékosokat.

Az Activision nem csak XP-vel jutalmazza a játékosokat, rengeteg kisebb-nagyobb feladatot is teljesíthetünk az event időtartama alatt. Jutalmakban nincs hiány, ezek listáját >IDE< kattintva érheted el. A fentiek tükrében akkor is érdemes esélyt adnunk a módnak, ha nem igazán kedveljük a tematikát, hiszen jelenleg ez az egyik legjobb módja, hogy szintezzük a fegyvereinket.

Vanguard uralom a dobogón? – Ez az öt “legjobb” Warzone SMG a Season 3-as nerfek, buffok után

https://www.facebook.com/events/442599281006311?ref=newsfeed

×