A felhasználók által favorizált összeállításokat, attachmenteket is megkerestük.

Mindenki azt gondolta, hogy a Warzone Season 3 leginkább a Sniperekre lesz majd hatással, hiszen a fejlesztők ezt erősítették meg korábbi nyilatkozataikban, illetve a legelső patch notes is erről árulkodott. A Raven Software azonban más terveket szövögetett a háttérben, így az előző heti Warzone frissítésben hozzányúlt az AR és SMG fegyverekhez is, ráadásul elég szép számmal. Elmondásuk szerint egy cél vezérelte őket, ez pedig nem volt más, mint a Vanguard fegyverek előtérbe helyezése, a belsős statisztikák szerint még mindig túl kevesen használták azokat. Ennek megfelelően rengeteg Vanguard AR és SMG kapott buffot, míg a népszerű BOCW vagy épp MW fegyvereket igyekeztek gyengíteni. A múlt heti Sniper és az e heti AR mustra után már csak egy kategória maradt hátra, ez pedig nem más, mint az SMG fegyverek csoportja.

Nézzük is, hogy milyen hatással volt a frissítés a SMG-re, melyik az 5 aktuális kedvenc a játékosok körében!

5. Mac-10

Volt olyan időszak, amikor a Mac-10 elmozdíthatatlan volt az abszolút első helyről, egyszerűen esélytelen volt megszorongatni. 2021 közepétől aztán fokozatosan gyengíteni kezdték a fejlesztők, így nem meglepő, hogy a Vanguard integráció után kiesett az élmezőnyből. Ennek ellenére az SMG kategória 5. legnépszerűbb fegyvere, bár kétségtelen, hogy összesítettben ez már TOP 10-en kívül van.

 A legtöbb felhasználó az alábbi loadouttal szereli fel:

4. Milano 821

A Black Ops Cold War SMG-jének népszerűsége folyamatosan ingadozott a kiadása óta. Volt, hogy a TOP 5 környékét is megjárta, de olyan is előfordult, hogy szinte a legjobb 20 között sem találhattuk meg. A legutóbbi frissítéseknek hála ismét hatalmas népszerűségnek örvend, így kategóriáján belül a 4. helyet tudhatja magáénak.

 A legtöbb felhasználó az alábbi loadouttal szereli fel:

3. Welgun

A fegyvert sokan imádják, hiszen elképesztő módon kezelhető a visszarúgása, így a kevésbé tapasztalt játékosok is bátran a kezükbe vehetik. Néhány tulajdonságában (pl. sebzés / tár) elmarad a top kategóriától, de így is mindent tud, amit egy SMG-nek tudnia kell. Egy Owen Gun nerf esetén komoly esélye van akár a második helyre is.

 A legtöbb felhasználó az alábbi loadouttal szereli fel:

2. Owen Gun

A fegyver titkos nerfet is kapott a fejlesztőktől az elmúlt hetekben, ám a népszerűségén nem esett csorba. Övé a virtuális ezüstérem, de sok felhasználó szerint sok esetben az MP-40-nél is jobb választás lehet. Ami igazán vonzóvá teheti, az az egy tárból kiosztható sebzés mennyisége, mellyel akár teljes csapatokat is könnyedén leteríthetünk.

 A legtöbb felhasználó az alábbi loadouttal szereli fel:

1. MP-40

Az elmúlt időszakban az abszolút toplista első helyét is ő bitorolta, ám az STG44 buffok megtették hatásukat, így összesítettben a második helyen áll jelenleg. Kategórián belül azonban továbbra is legyőzhetetlen, a fejlesztők nem is nagyon akarnak hozzányúlni, elégedettek a jelenlegi helyével. Bátran nyúlhatunk ehhez a fegyverhez is, nem fog minket cserbenhagyni a harcmezőn, legyen szó Caldera szigetéről vagy épp Rebirt Islandről.

 A legtöbb felhasználó az alábbi loadouttal szereli fel:

A fenti fegyverek mellett természetesen nyugodtan próbálgathatjuk az új SMG-eket vagy visszanyúlhatunk régi kedvencekhez is, ám a statisztikák alapján május 12-én a fenti 5 SMG a “legjobb” a játékosok szerint. A loadoutok sem szentírások, nyugodtan módosíthatjuk őket a saját szájízűnkre, ám kiinduló alapnak teljesen megfelelőek.

Rengeteg ajándék vár ránk – Ezeket a küldetéseket kell teljesítened az új Warzone esemény során

https://leet.hu/major/

×