Még mindig jelentkeznek újdonságokkal az adatbányászok.

Az elmúlt napokban ismét egyre több Rainbow Six Siege leak jutott el a játékosokhoz, elég csak az Echo és a Castle elite skinekre gondolnunk. Új frissítés nem érkezett tesztszerverre, így feltehetőleg az előre bekészített anyagaikból dolgoznak az adatbányászok, hogy addig is kitöltsék az új kontent nélküli időszakot. Azt hihettük, hogy új kozmetikai tárgyak már nem bukkannak felszínre, ám ezúttal egy teljes kollekció került posztolásra a R6S szivárgásokkal foglalkozó subredditen.

Nézzük is, hogy milyen skinek érkezhetnek a következő szezonban!

Jól látható, hogy a fenti skinek kivétel nélkül valamilyen különleges sisakkal igyekeznek magukhoz csábítani a játékosokat. Többeknek az Elden Ring, a Destiny 2 vagy épp a Tininindzsa Teknőcökből ismerős ” Shredder” sisak ugrott be elsőre. A kinézetekről egyelőre bővebb információt nem nagyon lehet tudni, így a jövőben betöltött szerepük is kérdéses lehet. A Battle Pass felhozatalt kizárhatjuk, jóval valószínűbb, hogy valamilyen Event vagy kollaboráció részeként érkezhetnek majd meg a Rainbow Six Siege in-game boltjába.

Vitathatatlan, hogy a Y7S1-ben a korábbi szezonokhoz képest jóval előre dolgoznak a Ubisoft designerei és programozói, hiszen szinte mindent tudunk a Y7S2-ről, de pár információ már a Y7S3-mal kapcsolatban is a fájlokban pihen. Reméljük hamarosan kiderülhet a fenti nyolc kinézet pontos célja és megszerezhetőségének módja.

Nektek tetszenek a skinek?

Induljon az R6 vizsga – Itt a Rainbow Six: Siege Érettségi 2022

https://leet.hu/major/

×