Sokan reménykednek, hogy még ebben a szezonban megérkezik.

A Y6S4 és Y7S1 frissítésekben az adatbányászok rengeteg nyomot találtak azzal kapcsolatban, hogy hamarosan új Elite skinekkel bővülhet a Rainbow Six Siege felhozatala. A két kiválasztott Nomad és Echo volt, időről-időre felbukkantak újabb leakek például az animációkkal kapcsolatban. A felhasználók jelentős része nevetségesnek találta Nomad mozdulatsorait is a szivárgások alapján, bár a Vigil skinnél annak idején egy fokkal hangosabban jelezték nemtetszésüket. Nomad végül megérkezett február közepén, így lassan aktuális lehet az Echo Elite megjelentetése is.

Pár nappal ezelőtt kiszivárgott a skin és a mozdulatsor, igazi Yakuza válik Echo-ból!

A Yakuza szót szó szerint kell értenünk, hiszen Echo kozmetikai tárgyai egy kollaboráció részeit képezik. Goro Majima a Sega Yakuza videójáték-sorozatának egyik ismert karaktere, ráadásul tökéletesen illeszkedik is a Y7S1 tematikájához és magához a japán Operatorhoz, így nagy eséllyel még a szezonzárás előtt megérkezhet a játék in-game boltjába. Az animáció ebben az esetben is kicsit bolondosra, viccesre sikerült, de a felhasználók szerint még éppen belefér, nem mentek el teljesen kínos irányba a fejlesztők.

A megjelenés pontos időpontját és az összes kozmetikai tárgy listáját ezúttal sem tudhatjuk, ám a dupla japán vonatkozás miatt a leakerek jelentős része azt gondolja, hogy még a Y7S2-es frissítés előtt megvásárolhatjuk a Majima ihlette Echo kinézetet a szokásos 1800-as R6 Credit áron.

Nektek tetszik az Elite skin?

Te már megtaláltad? – Talán ez az egyik legjobb Siege easter egg

https://leet.hu/shop/white-shark/

×