Mostantól egy régi PC is lehet egy játékra tökéletesen alkalmas erőgép, ami simán képes a 4K 60FPS-re, méghozzá a legmagasabb beállítások mellett.

A teljesen régi, szövegszerkesztésen, internetezésen és retro játékok futtatásán kívül semmi másra nem való PC-k nagy megmentője az NVIDIA, ami a GeForce NOW játékstreaming szolgáltatásával nagyon sok pénzt spórol meg azoknak, akik nem szeretnének lemaradni a legújabb játékokról, de nem különösebben szórnák el a családi vagyont miatta.

A GeForce NOW ugyanis egy abszolút vállalható havidíjért cserébe tulajdonképpen egy szuperszámítógépet farag bármilyen ócskavasból, de szigorúan csak a játék erejéig. Erre többféle konstrukciót kínál, van olyan, ami ingyenes, de választhatjuk azt is, ami egy csapásra a legvadabb konfigurációt adja kölcsön – természetesen kifogástalan internetkapcsolat fejében. A NVIDIA most ez utóbbi csomagot bővítette picit, ami azt jelenti,

hogy mostantól kezdve az RTX 3080 tagsággal rendelkező GeForce Now felhasználók 4K felbontásban és 60 képkocka/másodperc sebességgel streamelhetik játékaikat PC-n és Mac-en.

Ez egy fantasztikus újítás, ugyanis a 4K 60FPS csak a Shield TV-ről játszók privilégiuma volt, a PC-sek számára csak ennél kisebb felbontás volt elérhető. További jó hír, hogy a 60 képkockát és a legmagasabb felbontást bekapcsolt ray tracing mellett is képes tartani, vagyis mostantól tényleg a lehető legminőségibb módon lehet játszani a játékokkal – melyeket a Steam és az Epices könyvtárainkból érhetünk el.

Az Nvidia azt javasolja, hogy a 4K HDR-ben történő streameléshez legalább 40Mps sebességű internetkapcsolat szükséges. Az 1440p, 120Hz-es felbontáshoz jelenleg 35Mbps a követelmény, így mielőtt elköteleznéd magad egy másik streaming szolgáltatás mellett, győződj meg róla, hogy rendelkezel a sávszélességgel.

A vállalat azt is megemlítette, hogy több mobileszköz is kap 120 Hz-es támogatást, például a Samsung Galaxy S22 és S22 Ultra, a Galaxy Z Fold3 és Flip3, valamint a OnePlus 9 Pro. Ez azt jelenti, hogy az RTX 3080 tagjai 120 képkocka/másodperc sebességgel streamelhetik majd a játékokat, amíg az internetkapcsolat kitart.

via – PCGamer, TechRadar

Most ingyen megszerezheted valamelyik egyedi Star Wars-os Xbox egyikét

 

https://leet.hu/shop/white-shark/

×