Egy kis szerencsével most olyan újgenerációs Xboxod lehet, amilyen senki másnak nincs, és valószínűleg nem is lesz.

Ha május 4, akkor Star Wars-nap, aminek már idestova 11 éve örülhetnek a messzi-messzi galaxisba elvágyó rajongók. Ezen a nemes napon pedig ki-ki megünnepli a filmipar és a popkultúra egyik, ha nem a legnagyobb alkotását, amiből természetesen a legnagyobb szórakoztatóipari ágazat, a videojátékok képviselői sem maradhatnak ki.

Az ünnepnap alkalmából például a Microsoft konzolján, az Xboxon óriási Star Wars játékakció vette kezdetét, amely keretében hihetetlenül olcsón (értsd. pár száz forintért) szerezhetjük be a sci-fi fantasy valamennyi játszható klasszikusát. Ha pedig még szerencsések is vagyunk, akkor akár az ultra menőn kinéző egyedi LEGO Star Wars-os Xbox Series S-ről indíthatjuk majd el őket.

A Microsoft, a Lucasfilm és a LEGO ugyanis összefogott, és 12 olyan királyul kinéző Series S masinákat készítettek, amelyektől egészen biztosan megindul minden valamirevaló rajongó nyáltermelése. A rendkívül limitált kiadású Xbox konzolokon olyan „legósított” Star Wars-figurák szerepelnek, mint Darth Maul, Darth Vader, Boba Fett, az Első Rend rohamosztagosai, Luke Skywalker, Rey Skywalker, BB8, R2D2, Chewbacca, Yoda és Finn.

Mind mondottam az egyedi játékgépeket meg is lehet ám nyerni, és az „istenadta” szerencsén kívül túl sok erőbefektetést nem igényel. Mindössze be kell követni az Xbox hivatalos Twitter-fiókját, és retweetelni (újraosztani) a nyereményjátékról szóló posztot a #LegoStarWarsXboxSweepstakes és a #Maythe4th jelölésekkel.

És ennyi az annyi, ezután már csak izgulnod kell, hogy május 31-e után téged sorsoljanak ki. Ha nyertél egyet, akkor a Microsoft privát üzenetben keres majd meg téged, hogy megtudakolják, Magyarországon belül hová postázzák az értékes szajrét.

Sok sikert, és az erő legyen veled!

A legjobb nem-kánon Star Wars karakterek, akikkel CSAK JÁTÉKOKBAN találkozhattunk

 

https://leet.hu/samsungssd/

×