A közösség hónapok óta érdeklődött, végre hivatalos választ is kaptak.

A Riot Games pár hónappal korábban már elhintette, hogy alaposan ráfekszenek az újdonságok szállítása mellett a régebbi ügynökök, netán fegyverek átdolgozására. Ezek jelentős részét már megkaptuk, kezdve Yoru szinte teljes átalakításával vagy épp a pár napja megérkezett Jett és Sova nerfekkel. A PBE fájlok alapján Chamber is veszélyben van, ám csak jövő héten derül ki, hogy éles kliensbe is megérkeznek-e a változások.

A Valorant fejlesztői tegnap egy „AMA” (Ask me anything – Kérdezz bármit) bejegyzéssel kedveskedtek. Elsősorban a Fade-del kapcsolatos kérdéseket várták, ám a játékosokat sem kell félteni, így igyekeztek minél több információt kiszedni a Riot Games munkatársaitól.

Úgy tűnik sikerült is, a fejlesztők már dolgoznak a Phoenix buffon!

A Valorant közösség már hosszú hónapok óta kérleli a fejlesztőket, hogy kezdjenek valamit Phoenix karakterével, hiszen a kezdeti lelkesedés után egyre többen elpártolnak tőle, túl gyengének érzik az ügynököt. Eddig hivatalos állásfoglalás nem volt a Riot részéről, egészen tegnapig. A karakterekkel foglalkozó részleg vezetője elárulta, hogy a háttérben már dolgoznak a buffon/átdolgozáson, ám jelenleg még pontos információkat nem árulhatnak el a változásokról, könnyen lehet, hogy ők maguk sem biztosak még azokban. Ennek megfelelően időponttal sem szolgálhatnak, reméljük nem húzzák olyan sokáig, mint a Yoru reworköt.

Nincs több kifogás! – Mostantól pillanatok alatt megtanulhatod a Valorant lineupokat

https://leet.hu/shop/white-shark/

×