Több mint 180 trükkel indult el az új weboldal.

Az elmúlt időszakban a Valorant subredditjén több hasznos web- és mobilalkalmazás is felbukkant. Az egyik ezek közül a két hete debütált Brimmy, ám akkor még meglehetősen kevés ügynök szerepelt az iOS és Androidra elérhető alkalmazásban, ráadásul sokan szerették volna PC-n is elérni. Úgy tűnik, hogy valaki olvasta ezeket a visszajelzéseket, hiszen hétfőre elkészült egy új weboldal, melyen sokkal több ügynök line-upját nézhetjük és tanulhatjuk meg, ráadásul webes kereteken belül.

Íme a LineupsValorant, az eddigi leghasznosabb Valorant gyűjtőoldal!

To help find lineups I made ‘LineupsValorant’ a desktop/mobile web app, it has over 180 lineups and has the ability for anyone to upload their own lineup. Each one has a step-by-step guide with images showing where to stand and look. from VALORANT

 

 

Az oldal ezúttal sem akar több lenni, mint ami, így egy meglehetősen egyszerű, minimalista felülettel találkozunk. Az oldal bal szekciójában azt választhatjuk ki, hogy mely pályákra vagyunk kíváncsiak, míg az oldal közepén az általunk preferált ügynökre és képességére bökhetünk rá. Ha mindent jól csináltunk, akkor az oldal alján megjelennek a szűrt feltételeknek megfelelő segédletek.

Egy Cypher One Way

Miután kiválasztottuk a szimpatikusnak tűnő lineupot vagy épp one way füstöt, azonnal megtekinthetjük azt videós formátumban is. Ha mindez nem lenne elég, akkor a kép mellett angol nyelvű szöveges leírást is találunk, melynek segítségével már tényleg gyerekjáték lesz reprodukálni a videóban látottakat. A weboldalt folyamatosan frissítik a közösség segítségével, így könnyen lehet, hogy az elkövetkezendő hetekben már 200 fölé is mehet az elérhető tutorial videók száma.

Neked melyik a kedvenc lineupod?

Ezeket nézheted: Az összes film és sorozat, ami májusban érkezik a Netflixre

https://leet.hu/samsungssd/

×