Két lagymatag frissítés után végre beindult az Epic Games?

Múlt hét közepén megérkezett Staging szerverekre a Fortnite v20.30-as frissítése. Ennek köszönhetően joggal várhatták a felhasználók, hogy az Epic Games hétfő este bejelenti az update érkezését, szokásos magyar idő szerint 10 órai kezdettel. Szerencsére nem kellett csalódnunk az óriáscégben, az elmúlt időszakban ritkán csúsztattak. Nézzük is, hogy a leakerek információi szerint mire számíthattunk a kedd délelőtti frissítésben:

  • A valamiért elcsúsztatott Chica ICON skin végre megjelenik
  • További városokat kell majd visszafoglalnunk az IO keze alól
  • További űrhajók zuhanhatnak le a pályára
  • Rengeteg titkosított tartalommal bővítheti a játékot az Epic Games
  • Visszatérhetnek a fénykardok a Fortnite szigetre, sőt, sokan egy kupa lehetőségét sem zárják ki
  • Érkezhet egy Omega Knight névre hallgató outfit
  • Fall Guys kollaboráció is elstartolhat
  • Újabb Marvel kollaboráción sem lepődne meg senki, hiszen épp a héten startol el mozikban az új Doctor Strange film
  • Tovább bővülhet a Naturo skinek száma

Most, hogy délelőtt megérkezett a v20.30, érdemes megnéznünk, hogy mire bukkantak az adatbányászok az első pár órában.

Omega Knight

 

Tényleg megérkezett a pletykált skin, ráadásul nem is akármilyen formában. Egy küldetéssorozatot is kapunk mellé melyet négy hét alatt kell majd teljesítenünk, hogy teljesen kimaxoljuk a skint és a hozzá tartozó kiegészítőket. Nagy eséllyel már ma megérkezhet az Item Shopba, hiszen pontosan egy hét múlva aktiválódnak a második heti küldetései a fájlok alapján.

Shotgun változások

 

Az Epic Games hozzányúlt a sörétesekhez, nem nevezhetjük egyértelműen sem nerfnek, sem buffnak, hiszen valamelyik tulajdonság javult, míg más gyengült. Több shotgun sebzésén és annak módján növeltek, de Drum Shotgun esetében például csökkent az a hatótávolság, ahol még értelmes sebzést tudunk kiosztani. A maximálisan kiosztható sebzés is limitálva lett, így papíron a Legendary Shotgun sem öl(ne) már egy lövésből.

Star Wars

 

Ahogy arra számítani lehetett, a frissítés után visszatértek az ikonikus fénykardok a Fortnite szigetére. Abban is biztosak lehetünk, hogy a régebbi skinek szinte mindegyike tiszteletét teszi az Item Shopban, ezt a fejlesztők el is árulták. A bemutatkozó videó vége pedig újakat is sejtet, így nem árt készítenünk a V-bucks-ot.

Új skinek

 

Fentebb láthatjuk a frissen játékhoz adott kozmetikai tárgyak képét. Első ránézésre nem sok újdonsággal készül az Epic Games, de ne feledjük, hogy pár frissítés óta szinte minden új outfitet titkosítanak, talán át is estek a ló túloldalára, hiszen kevesebb hype-ot generál így a játék.

Az elpusztított Tilted

 

Refund token nélkül is visszaválthatjuk a Beach Jules skint

 

A Loot Llamak mostantól Rifteket hagynak maguk után

 

Az összes új kozmetikai tárgy videón

Hamarosan visszatérhetnek a helikopterek és a lufik is

 

A visszatérő sátrakba bátran elrejthetjük a fénykardot és az E-11 Blaster Rifle-t

 

Az Epic Games ismét rengeteg tárgyat titkosított, jó kérdés, hogy hosszú távon mennyire tesz ez majd jót, hiszen korábban a már ismert kozmetikai tárgyakat előre várta a közösség. Pár szezonnal ezelőtt még kellemesebb volt a balansz, Chapter 3-ban azonban a közösség szerint is túlzásba estek. A Star Wars kollaborációnak köszönhetően végre felrázták a sziget életét kicsit, így biztosan nem fogunk unatkozni.

Nem lesz szükség dedikált videókártyára?! – Mindent boríthat az új AMD processzor

https://leet.hu/samsungssd/

×