Tovább erősödhet az SMG meta a szigeten.

A kedd délutáni, Fortnite leakekkel kapcsolatos bejegyzésben már megemlítettük, hogy az Epic Games bizony több szinten is módosította a Fortnite-ban megtalálható shotgunokat. Rengeteg tulajdonságukban jobbak lettek a shotgunok, a Drum Shotgun kivételével szinte még kellemes buffnak is hívhatnák a dolgot első ránézésre. Ám ezt nem igazán tehetjük meg, hiszen az Epic Games a biztató kezdet után azt is bejelentette, hogy a sörétesek maximum sebzését szabályozni fogja, többé nem ölhetjük meg ellenfeleinket egy lövésből, természetesen teljes HP-ra értve. Egy shotgun kivételt képez, ám könnyen lehet, hogy az soha nem tér már vissza a játékba.

Nézzük is, hogy pontosan milyen sebzésértékekkel kell kalkulálnunk ezentúl!

 

HYPEX, a legnagyobb Fortnite leaker segített a segítségünkre. Az összes Legendary shotgun értékeit kikereste a fájlokból, olyanokét is, melyeket jelenleg csak Creative pályákon találhatunk. A Dragon’s Breath sörétes a fentebb említett kivétel, papíron 200 HP-t is le tud csípni, ám az elkövetkezendő hónapokban nem biztos, hogy találkozunk vele. A Charge szorosan követi a 195-es sebzésével, de a Striker és Pump is a nyomukban liheg 185-tel.

A felhasználók jelentős része szomorúan fogadta a fenti hírt, hiszen még erősebbé teheti a jelenleg is sokak szerint OP SMG kategóriát, hiszen egy tökéletes bevitt, Legendary ritkaságú sörétes lövése sem lesz ellenszer már a vadul spray-elő játékosokra.

Star Wars dömping és shotgun nerfek – Ezekről árulkodnak az első Fortnite v20.30 leakek

https://leet.hu/samsungssd/

×