A fejlesztők nem titkolják, hogy nem felhőtlenül elégedettek a jelenlegi állapotokkal.

A Rainbow Six Siege fejlesztői a hétvégén egy „AMA” (Ask me anything – Kérdezz bármit) bejegyzéssel jelentkeztek Redditen. Az ilyen típusú posztok alatt a felhasználók szabadon kérdezhetnek a Ubisoft munkatársaitól, melyekre készségesen válaszolnak is. Természetesen minden kérdésre nem kapunk választ és általában a válaszok sem annyira részletesek, ám éppen elegendőek arra, hogy némi betekintést nyerjünk, hogy merre is halad majd a játék az elkövetkezendő hónapokban.

Úgy tűnik, hogy a pályaválasztás módja is változhat majd, így előtérbe kerülhetnek kevésbé játszott mapok is!

Forrás: R6 AMA

BikiniBodhi tett fel egy igazán érdekes kérdést a fejlesztőknek, mely a rengeteg egyetértő upvote miatt hamar a Ubisoft munkatársai elé is jutott. Kifejtette, hogy tapasztalata alapján a játékosok egyszerűen nem adnak esélyt az átdolgozott vagy épp teljesen új pályáknak, mint például a frissen megérkezett Emerald Plains, hanem azonnal bannolják őket. Arra volt kíváncsi, hogy a fejlesztők igyekeznek-e majd valamit változtatni ebben az ügyben vagy teljesen a felhasználókra bízzák a döntést továbbra is.

A Rainbow Six Siege fejlesztői felfedték, hogy az év második felében a jelenlegi pályaválasztást kicsit átalakítják. Pontos támpontokat nem akartak adni, ám világosan kijelentették, hogy a változtatásoknak hála több pályán kell majd a játékosoknak helytállnia Ranked körülmények között. Érthető a döntés, bizonyára a belsős statisztikákból ők is látják, hogy milyen arányban választják az adott mapokat és rájöttek, hogy lépniük kell valamit.

Melyik pályát szereted a legkevésbé?

Fejlesztők: Mégis jöhetnek az éjszakai pályák a Rainbow Six: Siege-be

https://leet.hu/samsungssd/

×