A rengeteg rajongói visszajelzés után a fejlesztők mégis elgondolkoznak.

Az éjszakai pályák egykor a Rainbow Six Siege alappillérei voltak, de a Ubisoft 2019-ben eltávolította őket. Sokan ugyanis úgy gondolták, hogy igazságtalan láthatóságot eredményez minden éjszakai pálya, a játékmenetet nagyban befolyásolták a fényviszonyok. Sok-sok közösségi kérés után azonban a fejlesztők újragondolják álláspontjukat – ám az egészben van egy csavar.

Jöhetnek vissza az éjszakai pályák a Siege-be?

„Ha úgy döntünk, hogy éjszakai pályát készítünk, gondoskodnunk kell arról, hogy az jól meg legyen világítva, hogy a lehető legkiegyensúlyozottabb környezetet biztosítsuk” – állították ki a fejlesztők egy április 29-i kérdezz-felelekben. „Nem számít, hogy egy pálya éjszaka vagy nappal érhető el, de a pálya megvilágításának tisztességes játékot kell kínálnia.”

Ez azt jelenti, hogy ha igazságossá tudják tenni a játékmenetet, akkor éjszakai változatok is jöhetnek a pályákból. Van azonban egy csavar: a már megjelent pályák nem kapnak éjszakai változatot, és csak a jövőben megjelelő új pályák, már amennyire bevezetik.

„Nem tervezzük, hogy a már megjelent pályák éjszakai változatot kapnak, de nem zárjuk ki, hogy jövőbeli pályák kapjanak” – összegezték a fejlesztők.

 

 

Ha minden igaz, akkor három Siege pálya van fejlesztés alatt, beleértve a nemrégiben megjelent Emerald Plainst.

Íme minden részlet – Ezért érdemes játszani az Emerald Plains pályán

 

https://leet.hu/samsungssd/

×