Manapság már kígyóuborkát sem kapsz ennyiért, nem hogy egy remek, több tíz órás szórakozást nyújtó dinoszauruszos játékot.

Éppen csak egy hónapra vagyunk a legújabb, a trilógiát lezáró Jurasssic World mozi június 9-i premierjétől, ezért a Humble Games is jónak látta, ha tart egy kis dínós akciót.

Ahogyan azt a Humble Games esetében már megszokhattuk, hogy többféle – pofátlanul olcsó – csomag közül választhatunk, ezúttal viszont az összes egy, a sokak által az egyik legjobbnak tartott Jurassic Parkos játék körül forog. Ez pedig nem is lehet más, mint a Jurassic World Evolution, amelynek éppen tavaly jelent meg a folytatása, ami ugyan több fronton is továbbfejlődött, de a 2018-as első rész is még egy fantasztikus program.

Sőt, most már piszok olcsó is, ugyanis a Humble Jurassic Bundle legolcsóbb, mindössze 1 eurós – 370 forintos csomagjával már a miénk is lehet.

Ha viszont ennél többet fizetünk – 5,96 vagy 9,93 eurót (kb. 2200 és 3700 forintot), akkor az összes megjelent kiegészítő tartalom is a miénk lehet. A legjobb pedig, hogy a pénzt jótékony célokra költi, vagyis nemcsak te jársz kifejezetten jól, de még segíthetsz is egy jó ügyben.

Ha pedig a több tíz órás dínópark építgetés végére érnél, akkor a legnagyobb csomag mellé csomagolt akciós kupon felhasználásával június 1-ig féláron beszerezheted a Jurassic World Evolution 2-t is. A Humble egyébként mindkét játékhoz Steames kódot ad, vagyis a vásárlást követően Valve áruházán keresztül lehet majd őket elérni.

A Humbe Jurassic Bundlet ezen az oldalon találjátok (a cikk írásakor) még 17 napon keresztül, május 17-ig. 

 

Megjelent a GameStar és a Leet közös podcastja – A Heti Meta első adása

 

https://leet.hu/samsungssd/

×