Kéthetente jelenik meg a GameStar és a Leet közös műsora, melynek első adását meg meg is nézhetitek, elsőként a Leet Youtube csatornáján.

Régóta szervezzük, de végre elhozhatjuk nektek a Heti Metát, a Leet és a Gamestar első közös podcastját! A mai műsorban átbeszéljük, hogy milyen új megjelenések érkeztek a Neocore-tól, hogy melyik legendás RPG ünnepli holnap a huszadik születésnapját, és hogy magyar szinkron készül a Resident Evil 2-höz. És nyilván alaposan kivesézzük, hogy Elon Musk hogyan és miért vásárolja fel a Twittert, illetve hogy hogyan sikerült a Postal 4-et ilyen módon elbaltázni.

 

 

Talán még nem is nagyon volt példa arra, hogy két magazin ilyen együttműködést indítson, ám a Leet és a GameStar régóta kereste egymást, hogy valamilyen közös projekt induljon. Így jöhetett létre a Heti Meta nevű podcast-műsor terve, aminek célja, hogy kibeszéljük a gaming és tech világot érintő híreket, jelenségeket és fontos témákat.

A Heti Meta egyelőre kéthetente lesz látható a Leet és a GameStar Hungary Youtube csatornáján, váltott megjelenéssel. A műsorok később nem csak videós, de hang formában is elérhetők lesznek az ismert platformokon.

☝☝ Iratkozz fel a csatornánkra, hogy ne maradj le a többi videónkról sem! ☝☝

Borítókép: GameStar

Fizetőssé teheti Elon Musk a Twitter posztok beágyazását

 

https://leet.hu/samsungssd/

×