Úgy tűnik, hogy Elon Musk azon lesz, hogy minél jövedelmezőbbé tegye a Twittert, miután úgy döntött, hogy felvásárolja a közösségi platformot.

Persze még nem zárult le teljesen az üzlet, de úgy tűnik, Elon Musk valóban felvásárolja a Twittert 44 milliárd dollárért. A milliárdos persze nem áll meg itt, hiszen szeretné megreformálni a platformot. Elég egyértelmű, hogy jelenlegi formájában nem elégedett vele, hiszen rengeteg híroldal számol be arról, hogy számos változást szeretne eszközölni. Nemrég a Reuters számolt be egy ilyen ötletről, aminek nem fognak örülni a külső oldalak.

Pénzbe kerülhet a Twitter posztok beágyazása külső oldalakra.

A hírportál szerint Musk azt mondta, hogy a jövőben olyan új funkciókat tervez bevezetni a Twitteren, amivel növelheti a bevételt. Az egyik ilyen ötlet, hogy pénzt keresne a fontos információkat tartalmazó vagy vírusként terjedő tweetekkel. Az általa felvetett ötletek között szerepelt, hogy fizetni kéne azért, ha egy webhelyre hitelesített fiókok vagy szervezetek tweetjét akarják beágyazni.

Ilyet jelenleg egyébként egyetlen közösségi oldal sem csinál, vagyis ha mi most egy Twitter posztot ágyazunk be ide, azt ingyen megtehetjük. Elon Musk terve szerint a jövőben ezért fizetnünk kéne, kivéve persze, ha a posztot képernyőfotóként tesszük fel.

 

Elon Musk egyébként azon is gondolkozik, hogy eltávolítja Parag Agrawal jelenlegi vezérigazgatót a posztjáról, az igazgatótanács elnökével pedig közölte, hogy nem bízik a jelenlegi vezetőség képességeiben.

Az biztos, hogy a Twitter dolgozói és a világ is nagyon furcsán tekint erre a helyzetre, ami sok változást hozhat a Twitter életében. A kérdés már csak az, hogy milyen változásokat eszközöl valójában Elon Musk, és az mennyire tesz majd jót a közkedvelt oldalnak.

Ezt láttad már?

TV-k és monitorok, amiken tökéletesen működik a PS5 VRR-funkciója

 

https://leet.hu/samsungssd/

×