Szerencsére magyar nyelven is megtehetjük ezt.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor csütörtök délelőtt az európai régióba is megérkezik a Valorant legújabb, Episode 4 Act 3 szezonja, mely a szokásos nerfek, buffok és változások mellett egy új ügynököt is elhoz a játékba. A Fade névre hallgató karaktert múlt héten leleplezte a Riot Games majd vasárnap a képességeit is megismerhettük egy rövidke videónak köszönhetően. A tartalomgyártók hozzáférést kaptak egy fejlesztői klienshez, melyben kipróbálhatták Fade-et éles körülmények között is. Szerencsére magyar nyelvű, részletes bemutató is érkezett kedd késő délután bLYYY jóvoltából, így sok meglepetés már nem érhet minket csütörtökön.

Nézzük is meg Fade képességeit közelebbről is!

 

  • Prowler:  A képesség kiküldése után üldözőbe veszi a látókörében lévő ellenséget vagy annak nyomát. Jelentősen beszűkült látótérre és hangzásra készülhetnek ellenfeleink, ha figyelmesek, akkor kilőhetik. A bal egérgombot folyamatosan lenyomva irányíthatjuk is.
  • Seize: Egy gömböt kapunk a kezünkbe, melyet többféleképpen is eldobhatunk az adott szituáció függvényében. Ekkor egy olyan zónát hoz létre maga köré, mely ellenfeleink HP-ját ideiglenesen lecsökkenti, a hangot eltorzítja, illetve nem tudunk egyszerűen kimászni sem belőle, mert a képesség a zónában igyekszik tartani minket. Néhány képességgel, mint például a teleport kijátszható a Seize.
  • Haunt: Ismét egy eldobható gömbről beszélünk, mely egy rémálomszerű lényt idéz a pályára. A látóterébe kerülő ellenfelek helyét felfedi, illetve azok mozgását is leköveti, melyet vizuálisan is megjelenít a pályán. A képesség 1-2 lövéssel elpusztítható, így kellő óvatossággal kell használnunk.
  • Nightfall – Ultimate: Breach ultimate által ihletett aktiválási mechanizmussal rendelkezik. A Haunthoz hasonlóan követi ellenfeleink mozgását egy ideig, szintén torzítja a hangot, illetve ideiglenesen csökkenti a HP-t is.

A képességeket remekül lehet kombinálni, a videóban erre egy külön szekciót is szentelt bLYYY. Az ügynök használatához egy lassú és egy gyors út vezet ezúttal is: az Agent Contract aktiválása után ingyen kifarmolhatjuk vagy akár meg is vásárolhatjuk a feloldásához szükséges öt szintet.

A bejegyzés bLYYY engedélyével készült. 

Ütős Battle Pass felhozatallal és fizetős csomaggal érkezik az új Valorant szezon

https://leet.hu/samsungssd/

×