Ha piszok gyenge a PC-d, de szívesen kipörgetnéd az elmúlt évek egyik legjobb játékát, akkor van egy jó hírünk.

Az eredetileg még 2018-as soft-reboot God of War a januári PC-s megjelenését követően újfent óriási sikereket ért el, és játékosok tucatjai vetették bele magukat Kratos és Atreus egészen varázslatos kalandjába. Az istenségekkel teli északi történet azonban vasat is követelt magának, legalábbis az élmény kimaxolásához mindenképpen egy komolyabb géppel kell rendelkezni.

Ez viszont most teljesen megváltozik, ugyanis a God of War bekerül a GeForce Now játékstreaminges kínálatába. Mindez pedig azt jelenti, hogy mostantól egy gyenge, már ócskavasnak számító, játékra teljesen alkalmatlan masina is képes közel teljes pompájában futtatni, bár nem feltétel nélkül.

Az egyik fontos kritérium, hogy rendelkezz a játékkal az Epic Games Store vagy a Steam boltjában, de szerencsére ezt bármikor pótolhatod. A másik, hogy legyen egy élő GeForce Now előfizetésed, ezen belül is a legjobb, ha rögtön az RTX 3080-as csomagot választod, ebben az esetben ugyanis akár 1440p-ben 120 FPS-el kaszabolhatod a mitológiai lényeket.

De nem ez az egyetlen játék, amelyik becsatlakozik az NVIDIA felhőszolgáltatásába, de fontos, hogy a jelölt platformokon rendelkezni kell a játék eredetijével is:

Továbbá azt is érdemes megjegyezni, hogy korábban egy szivárogtató egy egészen hosszas listát tett közzé azokról a játékokról, amelyek tiszteletüket teszik a GFNow-ban, a God of War pedig ennek valóságtartamát is alátámasztotta. Ha mindez igaz, akkor a jövőben még olyan Sony sikercímek kerülhetnek be, mint a Horizon Forbidden West, a Sackboy: A Big Adventure és a Returnal, melyek nem is jelentek még meg PC-re. Mindez akár azt is jelentheti, hogy ezek a játékok záros határidőn belül megjelennek PC-re is.

Ha pedig szolgáltatás, akkor a PS+ előfizetők is örülhetnek:

Ez lesz a jelenlegi PS Plus előfizetőkkel az új Game Pass-féle szolgáltatás indulásakor

https://leet.hu/xiaomi/

×