Sokat elárulhatott a trailer az új játékmódról.

Ahogy arra számítani lehetett, a Call of Duty fejlesztői hétfő este újabb információkat lepleztek le az érkező Season 3-mal kapcsolatban. Az újdonságokat már múlt héten bemutatták, így ezúttal a kozmetikai tárgyakon volt a sor, érintve a Battle Pass és Shop skineket is.

 

A felhasználóknak egyből feltűnt, hogy a Battle Pass trailerben szereplő katonák King Kong ellen harcolnak, így nagy eséllyel az Operation Monarch játékmódjának interaktív szereplői lesznek a szörnyek. A fejlesztői blogposzt sem maradhatott el, így átfogó képet kaphatunk a Season 3 kozmetikai felhozatalából.

Nézzük is, hogy milyen csomagokat, skineket tartogat a szezon!

Limitált idejű csomagok

A Tracer Pack: Kong, Tracker Pack: Godzilla és Tracer Pack: Mechagodzilla csomagokat a játék Shopjából szerezhetjük majd be, limitált ideig. Nem érdemes sokáig gondolkozni majd a megvételükön, hiszen könnyen lehet, hogy soha nem térnek majd vissza.

Battle Pass tartalmak

A Roadmap óta tudjuk, hogy az M1916 Marksman Rifle és Nikita AVT AR személyében új fegyvereket is kapunk a Battle Pass-ban, ám a kozmetikumok egy része ismeretlen volt hétfő estig. A fejlesztők 25 ingyenes tárggyal ajándékozzák meg a játékosokat, melyek között új Blueprinteket és Reticle típusokat is találhatunk majd a szokásos alaptárgyak mellett. Ezúttal is 1300 COD pontot farmolhatunk ki az 1000 CP-be kerülő Battle Pass teljesítésével, szerencsére ez sem változott, már csak ezért is megéri beruházni rá.

Mateo Hernandez – Tier 0 

M1916: Marksman Rifle – Tier 15

Nikita AVT: Assault Rifle – Tier 31

Blueprintek

Tier 100 – Legendary ritkaságú Operator Skin és Weapon Blueprint

A Warzone frissítés várhatóan szerda este, magyar idő szerint 18:00 órakor érkezik majd meg, ezt követően startol el a Season 3 hivatalosan mindkét játékmódban.

Képek forrása: COD Blog

Mit szóltok a skinekhez?

Négy új fegyver, új Gulag és több pályaváltozás – Mindent lelepleztek a Warzone Season 3-ról

https://leet.hu/husvet/

×