A konzoljátékosok azt tapasztalják majd, hogy a Warzone és a Modern Warfare sokkal kevesebb helyet foglal el az április 27-i, 3. évad frissítése után.

A Warzone 3. évadát hivatalosan is bejelentették, és a jelentős Caldera pályaváltozások és a Godzilla vs Kong esemény mellett a konzoljátékosok is kapnak valami extrát. A Call of Duty: Warzone két pályával, több móddal, több mint 150 fegyverrel és majdnem 100 operátorral nem csoda, hogy hatalmas fájlmérettel rendelkezik. Egy másik probléma az, hogy a Warzone továbbra is a Modern Warfare-hoz kötődik, így lényegében mindkét játékot telepíteni kell.

Szerencsére annak ellenére, hogy még több tartalom kerül a Warzone-ba, beleértve az új fegyvereket, a Caldera változásait, sőt a Godzillát és a King Kongot is, a fejlesztők megerősítették, hogy

az április 27-i 3. évad frissítése csökkenti a Warzone fájlméretét – de a szokásosnál nagyobb letöltés után.

A konzol korlátozott tárhelye miatt a Warzone-játékosoknak néha el kell távolítaniuk más játékokat, hogy helyet adjanak a legújabb frissítéseknek. Remélhetőleg ez máshogyan lesz a 3. évad frissítése után. A 3. évad roadmapja megerősítette, hogy a fejlesztők át fogják méretezni a Modern Warfare kampányát, multi részét, és a Special Ops konzol DLC-jét. Elmagyarázták, hogy amint ez az optimalizálás megtörténik,

„a játék teljes mérete csökkenni fog a Warzone játékosok számára”.

Előfordulhat azonban, hogy a játékosoknak először fel kell szabadítaniuk egy kis helyet a merevlemezükön, mivel „a változtatások valószínűleg a szokásosnál nagyobb letöltési mérettel járnak majd Warzone és a Modern Warfare esetében.”

Íme az összes DLC-csomag, amelyet a 3. évad frissítése után telepíthetsz vagy törölhetsz a konzolodról, hogy helyet szabadíts fel:

  • Call of Duty: Modern Warfare – Campaign DLC 1
  • Special Ops DLC 1
  • Multiplayer DLC 2
  • Kampány és Special Ops DLC 1
  • Multiplayer és Special Ops DLC 1

Nem erősítették meg, hogy ezek az MW DLC-csomagok mekkorák lesznek a 3. évad frissítése után. A konzolosoknak azonban azt kell majd tapasztalniuk, hogy a Warzone sokkal kevesebb helyet foglal el. Ez azért nem rossz hír, nem?

Íme minden újdonság, ami a Season 3-ba jön!

Új pályák, Ranked jutalmak és fejlesztések – Ez vár ránk a Vanguard Season 3-ban

 

https://leet.hu/xiaomi/

×