Milyen jó lenne, ha a Warner Bros. teljesen új generációs, Unreal Engine 5-ben készült Superman játékot készítene. Valaki megmutatja, milyen lenne.

Bárki bármit mond az utóbbi évek filmes produkcióiról, én lelkes Superman-rajongó vagyok. Meg lehet engem kövezni, de az Acélembert imádtam, végre kellően jól megmutatták a gigászi harcokat. Az azonban igaz, hogy mindeközben nem volt egy jó kis Superman videojáték soha. Így most felüdülés látni egy rajongói kezdeményezést, amiben

Unreal Engine 5-ben jelenik meg Superman világa, és persze a repülés.

 

A projektet egyetlen fejlesztő, Tyson Butler-Boshcma készítette, aki az egyébként észbontó The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience demót használta. A fotórealisztikus The City Awakens demója fut a háttérben, miközben Supermannel lehet repülni. Ilyen látvány mellett nem igazán értem, miért nem készül egy jó kis játék a témában, vagy az Igazság Ligája univerzumban, ami nem egy klasszikus verekedős játék.

„Ezt a projektet annak tesztelésére építettem, hogy milyen lehet egy olyan szuperhősjáték, mint a Superman egy nagy, UE5 alapú városban” – mondta a készítő.

„A játék az Epic The Matrix Awaken projektet használja, csak éppen kicseréltem a karaktert egy saját tervezésű repülő szuperhősre. Mindenki számára elérhető, aki szívesen kipróbálná. Ezenkívül jogi okokból a karakter nem pontosan Superman, így teljesen ingyenes” – tette hozzá.

Az élmény tehát letölthető INNEN, ha szeretnéd kipróbálni!

Ezt láttad már?

Ilyen rossz még nem volt a helyzet – Ezért jönnek a reklámok a Netflixre

 

https://leet.hu/rapoo/

×